Κοινωνία Σημαντικότερα

Κλεάνθης Βαρελάς: «Όλοι μαζί για να ακουστούμε για την εγκληματικότητα»

Η Επιστολή Κλεάνθη Βαρελά παραδόθηκε στον Πρωθυπουργό

 

Η παρέμβαση στην Κυβέρνηση για την εγκληματικότητα από τον Κλεάνθη Βαρελά έγινε διά της επιστολής που παραδόθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού συνοδευόμενη από υπογραφές και επιστολές συλλογικών φορέων της περιοχής μας και με αναφορά για τις επόμενες ενέργειες.

Ακολουθεί η σχετική δήλωση του Δημοτικού συμβούλου, πρώην Αντιδημάρχου Κλεάνθη Βαρελά.

 

«Συμπολίτισσες, συμπολίτες,

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε μία συλλογική προσπάθεια προκειμένου το μείζον θέμα της εγκληματικότητας να γίνει γνωστό στον πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξιο Τσίπρα και στη συνέχεια σε κάθε αρμόδιο. Το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς που στηρίξατε αυτήν την πρωτοβουλία.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 παραδόθηκε στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού η από 21 Σεπτεμβρίου δημοσιοποιημένη στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο επιστολή που αφορά στην εγκληματικότητα στο δήμο Μεγαρέων συνοδευόμενη από χίλιες πεντακόσιες πενήντα τέσσερις (1554) υπογραφές δημοτών από κάθε περιοχή του δήμου  Την επιστολή συνόδευαν τέσσερις (4) επιστολές συλλογικών φορέων της περιοχής μας: της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας, του συλλόγου Αγίου Παντελεήμονα Βλυχάδας, του συλλόγου Ακτής Ντουράκο Αλεποχωρίου και του συλλόγου «Αγιος Ιωάννης Μακρινός Αλεποχωρίου». Στην παράδοση επίσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας κ. Ευάγγελος Δαλάκας και ο πρόεδρος του Αγίου Παντελεήμονα – Μετόχι Βλυχάδας κ. Ιωάννης Σαρικώστας.

Η επιστολή πρωτοκολλήθηκε στο πρωτόκολλο του Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και έλαβε αριθμό 4545/14-10-2016.

Φίλες και φίλοι,

Ο αγώνας που ξεκινήσαμε δεν σταματά εδώ. Η επιστολή θα κοινοποιηθεί στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο. Κατόπιν σειρά έχουν οι βουλευτές της περιφέρειας Αττικής μηδενός εξαιρουμένου.

Το φαινόμενο της εγκληματικότητας έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο και τα κρούσματα αυξάνονται με ραγδαία ταχύτητα. Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση δεν υπάρχει χώρος για αντιπολίτευση ή οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Είναι καθήκον όλων όσων κατέχουν θέσεις ευθύνης να σταθούν αρωγοί εκφράζοντας τον πολιτικό τους πολιτισμό και δίνοντας το καλό παράδειγμα και στους υπόλοιπους δημότες.

Ως εδώ φτάσαμε όλοι μαζί. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους συνυπέγραψαν την επιστολή και σας καλώ να συνεχίσουμε τον αγώνα ο οποίος θα φτάσει με τη βοήθεια όλων μέχρι τέλους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ.

Κλεάνθης Βαρελάς

Δημοτικός σύμβουλος

π. Αντιδήμαρχος»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποδυναμώνονται και οι τελευταίες υπηρεσίες Νέας Περάμου

“Όχι στο βωξίτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο”

Aleka Stamatiadi

Ευκλείδεια βραβεία σε αριστούχους μαθητές