Πολιτική Σημαντικότερα

Κλεάνθης Βαρελάς: Δώσαμε καθαρό και έντιμο αγώνα

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Θα ήθελα να εκφράσω τις θέρμες και εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλους όσους εμπιστεύτηκαν και στήριξαν έμπρακτα το συνδυασμό “Μαζί με Όραμα” στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Οι πολίτες κλήθηκαν να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να επιλέξουν τα πρόσωπα που θα κρατούν την τύχη του δήμου στα χέρια τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο συνδυασμός “Μαζί με Όραμα” πέτυχε να εκφράσει ένα μεγάλο μέρος των δημοτών που προσέτρεξαν στις κάλπες αποσπώντας το 18% των ψήφων, ποσοστό πρωτόγνωρο και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο για έναν νεοσύστατο πολιτικό φορέα. Η αποχή ήταν δυστυχώς ο μεγάλος νικητής και αυτών των εκλογών και κυρίως στις νεαρές ηλικίες. Το μήνυμα που στέλνουν όσοι απείχαν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και να προβληματίσει τον καθένα μας είτε ήταν υποψήφιος είτε ψηφοφόρος.

Ο αγώνας που δώσαμε από τις αρχές του έτους που ανακοινώσαμε τη δημιουργία του πολιτικού μας φορέα, ήταν καθαρός και έντιμος σε όλα τα επίπεδα και στηριγμένος στον πολιτικό πολιτισμό. Πάνω σε αυτή τη γραμμή θα συνεχίσουμε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης αλλά και μέσα στην κοινωνία με δράσεις. Η εκπροσώπηση που θα έχουμε από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι αξιοπρεπής, ουσιαστική και θα τιμήσει την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο λαός των Μεγάρων, της Νέας Περάμου και της Κινέτας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχαμε στο πλευρό μας πολίτες που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και όλους τους υποψήφιους για την καθαρή συμμετοχή τους.

“Μαζί με Όραμα”

Δημοτικός Συνδυασμός για το Δήμο Μεγαρέων

Υποψήφιος Δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων

Συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο Ν. Περάμου

Λ. Κοσμόπουλος: «Λύνουμε άμεσα ζητήματα για την αντιπυρική περίοδο»