Κάτι δικά μου

Kυβέρνηση Συριζανέλ και τα μυαλά στο μπλέντερ

alekasm
κάτι δικά της γράφει η Αλέκα Σταματιάδη[clear]

“Αλαλούμ προκάλεσε στα σχολεία, κυρίως στα Δημοτικά, σήμερα, ανήμερα των Τριών Ιεραρχών, η εφαρμογή εγκυκλίου του υπουργείου Παιδείας, με ημερομηνία 20/1/2015, για τον εορτασμό της θρησκευτικής της εορτής, καθώς αναφέρει ότι η χρονική διάρκεια και ο τρόπος εορτασμού των εκδηλώσεων στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας θα καθοριστούν από το Σύλλογο Διδασκόντων. Κατά συνέπεια, κάθε σχολείο λειτούργησε με διαφορετικό τρόπο, προκαλώντας αναστάτωση σε γονείς και μαθητές….”

Η γιορτή των τριών Ιεραρχών και το “αλαλούμ” για το οποίο γράφουν σήμερα “Τα Νέα” είναι νομίζω η χαρακτηριστικότερη “πάσα” για να μιλήσουμε για αυτό το φαινόμενο “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”.

Άλλα χαρακτηριστικά δείγματα:

«Ο φράχτης στον Έβρο θα παραμείνει», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννης Πανούσης.

“Χωρίς αμφιβολία, η έκτρωση είναι ασυμβίβαστη με την ιπποκρατική αντίληψη και με τη χριστιανική ηθική” δήλωσε η αναπλ. Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Τα διλήμματα που έρχονται είναι τύπου…

– Να φορέσω γραβάτα ή όχι;

-Να κάνω το σταυρό μου ή όχι;

-Λιτός βίος ή Καγιέν;

Και ενώ όλοι οι υπουργοί μπήκαν με το αριστερό στα υπουργεία, προαναγγέλοντας μεγάλες παροχές για αυξήσεις βασικού μισθού, προσλήψεις, και άλλα, οι ξένοι βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο, τα λεφτά μας λένε τελειώνουν το Μάρτιο, ίσα που τη βγάζουμε και πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση. Και πού θα τα βρούμε τα λεφτά το μόνιμο ερώτημα.

Το θέμα είναι για μια ακόμη φορά βιώνουμε τις αντιθέσεις στην γαλανόλευκη κοινωνία, όπου Αλέξης και Πάνος συγκυβερνούν, να δούμε για πόσο.

Η στήλη απευθύνει έκκληση στον συμπαθέστατο θαυμαστό Υπουργό:

Βάλε γιόγκα στα σχολεία, στις πλατείες, να κάνουμε ΩΩΩΩΩΜ, να ηρεμούμε όταν βλέπουμε την Κωνσταντοπούλου.

gbaroufakis-o-agapimenos-twn-social-media.w_l

 

litos bios 3

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μην περιμένεις πια

Συμβούλιο(the best of)

Aleka Stamatiadi

Ποδηλατο-τρόμος

Aleka Stamatiadi