Εργασία & Επιχειρηματικότητα Σημαντικότερα

Η Δήμητρα Νάστου εξελέγη Β΄ Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Η Δήμητρα Νάστου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας ψηφιακών εκτυπώσεων ADV COM και των εκδόσεων Νάστου, σύζυγος του εκδότη της Ε, Άγγελου Βασίλαινα, εξελέγη Β’Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Οι εκλογικές διαδικασίες έγιναν μετά τις ανακατατάξεις που έφερε η απώλεια του συμπολίτη μας Ανδριανού Μιχάλαρου, ο οποίος την είχε εντάξει μαζί του στον επιμελητηριακό θεσμό.

Στην εκλογή της έλαβε το 64% των εκλεκτόρων, γεγονός που αποδεικνύει την αποδοχή απ’όλες τις παρατάξεις και τις τάσεις των βιοτεχνών του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής.

Είναι η δεύτερη γυναίκα επιχειρηματίας στη σύνθεση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου και εξελέγη μετά τις εκλογικές διαδικασίες που διεξήχθησαν στις 5 Ιουλίου 2021, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, για την κάλυψη της κενωθείσας θέσης του Β΄ Αντιπροέδρου.

Η Δήμητρα Νάστου αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των εκτυπώσεων, εκδίδει βιβλία και ασχολείται με την ψηφιακή εκτύπωση.

Εκλέχθηκε σύμβουλος για πρώτη φορά στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στις εκλογές του 2011 και είναι εκπρόσωπος του Β.Ε.Π. στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών (Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε.)

Με την εκλογή της Β΄ Αντιπροέδρου η σύνθεση της Διοικητικής Επιτροπής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας

Α΄ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Κωνσταντόπουλος

Β΄ Αντιπρόεδρος: Δήμητρα Νάστου

Γενικός Γραμματέας: Θεόδωρος Ματθιουδάκης

Οικονομικός Επόπτης: Γεώργιος Παπαθανασίου

Υπ. Γ.Ε.ΜΗ. & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων: Δημήτριος Φανουργάκης

Υπεύθυνη Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων: Κλεάνθη Περηφάνου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για έργα στην Κινέτα

Από την Τρίτη 9 Μαΐου μεταφέρεται η Λαϊκή Αγορά του Βόρειου Τομέα

Διακοπή ύδρευσης στα Μέγαρα