Πολιτική

“Η διαχείριση του άγχους στις σχολικές εξετάσεις”: Διαδικτυακή δράση από τον συνδυασμό “Μαζί με όραμα”

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» συνεχίζοντας την προσπάθεια του για γόνιμες επαφές με την τοπική κοινωνία, πραγματοποίησε την Κυριακή 30 Μαΐου διαδικτυακή δράση με θέμα “Η διαχείριση του εφηβικού άγχους στις σχολικές εξετάσεις και ο γονεϊκός ρόλος-Πανελλήνιες εν μέσω covid-19”.

To θέμα ανέλυσαν οι συντοπίτες μας επιστήμονες Πάνος Μουντούρης, ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής και η Ήρα Λέλη κοινωνική λειτουργός.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν  μέσω της πλατφόρμας zoom αλλά και σε απευθείας μετάδοση από  το facebook, υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων, μαθητές διαφόρων τάξεων, γονείς και εκπαιδευτικοί οι οποίοι μετά το τέλος των εισηγήσεων έθεσαν ερωτήσεις στους ομιλητές.

Την εισήγηση συντόνισαν ο επικεφαλής του συνδυασμού Κλεάνθης Βαρελάς, καθηγητής φυσικής αγωγής και η δημοτική σύμβουλος Αικατερίνη Λουκά, φιλόλογος.

«Ο συνδυασμός μας θα συνεχίσει τις δράσεις του με θέματα που αφορούν όλους τους τομείς αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και τους προβληματισμούς των συμπολιτών μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του συνδυασμού με επικεφαλής τον Κλ. Βαρελά.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στ. Φωτίου: «Καθ’όλα νόμιμα εναποθέσεις σκουπιδιών και προσλήψεις στη ΔΕΥΑΜ»

Aleka Stamatiadi

ΝΔ: Εκδήλωση εις μνήμην Καστάνη-Λιάντρου με ομιλητή τον Μάκη Βορίδη

Δηλώσεις του Γρ. Σταμούλη μετά την τηλεδιάσκεψη για τα κρούσματα