Θέσεις

Η αποχή δεν είναι λύση, λύση είναι το ΤΩΡΑ και ο Γιώργος Μπερδελής

 

Διανύοντας για ακόμα μία φορά μέρες προεκλογικής περιόδου ο κόσμος καλείται να δώσει μία απάντηση στο ποιος είναι ικανός να βγάλει αυτόν τον τόπο από την μακροχρόνια υποβάθμιση. Για μία ακόμα φορά βλέπουμε προεκλογικές εκστρατείες που παραπέμπουν σε παλιές εποχές και ο κόσμος αγανακτισμένος από αυτή την εικόνα στρέφεται στην αποχή.

 

Μία αποχή που όσο κι αν θεωρείτε απο τον ασκιτή της αντίδραση δεν είναι τίποτα άλλο παρά ανοχή σε όλα αυτά τα δεινά που έχει υποστεί ο τόπος.  Ανοχή σε διοικήσεις που μεταφέρουν τα “θα” της προηγούμενης τετραετίας στα “θα” της επόμενης. Ανοχή σε συναλλαγές κάτω από το τραπέζι και πελατειακές σχέσεις , ανοχή σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες καθώς και ανοχή σε κομματικά και προσωπικά συμφέροντα. Αυτά συνέβησαν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν αν ο λαός δεν κάνει  την σωστή επιλογή στις επερχόμενες εκλογές.

 

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα που η πραγματική έννοια της δημοκρατίας αμφισβητείται, η συμμετοχή στις εκλογές είναι η μοναδική μέθοδος αντίδρασης. Δίνεται η ευκαιρία στον πολίτη με την ψήφο του να διαμαρτυρηθεί και να τιμωρήσει αυτόν που βάζει φρένο στα όνειρα του και αυτόν που έχει υποβαθμίσει τον τόπο του. Άλλωστε είναι  κατανοητό πως η αποχή όσο μεγάλη και αν είναι δεν στεναχωρεί κανέναν οσο μία εκλογική ήττα.

 

Ακόμα και αν η διαδικασία της επιλογής μοιάζει δύσκολη υπάρχουν συνδυασμοί με πρόγραμμα, επικεφαλής με ήθος και τιμιότητα και υποψήφιοι σύμβουλοι με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο. Προσωπικά στον συνδυασμό ΤΩΡΑ συνάντησα ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα απόλυτα λειτουργικό και εφαρμόσιμο . Έναν επικεφαλής με ήθος και τιμιότητα που δεν χρησιμοποιεί χτυπήματα κάτω από την μέση του αντιπάλου. Και μία ομάδα έμπειρων και νέων ατόμων που είναι διατεθειμένοι να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι για το αύριο του τόπου.

 

Για τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να συμπορευτώ στο πλάι του Γιώργου Μπερδελή και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών με σκοπό να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ για αυτή την πόλη.

 

Μάριος Γεωρ. Κορωνιός

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

ΤΩΡΑ  ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παράδειγμα ελέγχου και αγάπης

Τα Μέγαρα ταξιδεύουν με το παλιό τους τρένο

Aleka Stamatiadi

Ενός λάθους… πέντε έπονται…