Πολιτική Σημαντικότερα

Γρηγόρης Σταμούλης: Ο Γ. Μαρινάκης είναι ανίκανος να διοικήσει

Στην τελική προεκλογική του ομιλία στην κεντρική πλατεία Μεγάρων την Παρασκευή, ο Γρηγόρης Σταμούλης απάντησε σε όσα επικρίνει την διοίκηση ο Γιάννης Μαρινάκης, για τον ΧΥΤΥ και τα ορυχεία βωξίτη, τονίζοντας ότι επί διοίκησής του δεν έγινε τίποτα επιβλαβές για τον τόπο, αντίθετα, “μπήκε σειρά” στα οικονομικά, όλοι πληρώνονταν στην ώρα τους και υπήρξε συνέπεια και αξιοπιστία του δήμου.

Απαντώντας σχετικά με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, τόνισε ότι αν είχε υπογραφεί αυτό που είχε “φέρει” η διοίκηση Γ. Μαρινάκη, τότε αυτό το σχέδιο θα κατέστρεφε τον δήμο.

Ο Γρ. Σταμούλης κατηγόρησε τον Γ. Μαρινάκη για ανικανότητα να διοικήσει, καθώς οι συνεργάτες του “φεύγουν” από το συνδυασμό του, όπως και για αδυναμία διοίκησης νοικοκυρέματος του δήμου.

Έκλεισε την ομιλία του μιλώντας με συγκίνηση για όλους τους συνεργάτες του τους οποίους ευχαρίστησε και ιδιαίτερα όσα μέλη του συνδυασμού που δεν εξελέγησαν και δίνουν όλοι μαζί αγώνα για το καλό του δήμου και, τέλος, ευχαρίστησε τη σύζυγό του Κατερίνα, που είναι δίπλα του σε όλους τους αγώνες.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εορτή αποτομής Τιμίας Κεφαλής Αγίου Ιωάννου Προδρόμου (Μακρινού)

Τρίτο Πάσχα με Πανδημία

Το νέο Τοπικό Συμβούλιο Μεγάρων