Πολιτική Σημαντικότερα

Γρ. Σταμούλης: “Η Διοίκηση του Δήμου θα είναι δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος εργαζομένου”

ΔΗΛΩΣΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ ΤΗΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Τελικά μετά από τέσσερις μήνες στο Νοσοκομείο, έχασε τη μάχη με το θάνατο ο άτυχος συμβασιούχος στην Υπηρεσία Καθαριότητος Γιώργος Σταμέλος, θύμα τραγικού εργατικού ατυχήματος.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης μόλις γνωστοποιήθηκε η τραγική κατάληξη του άτυχου νέου, έκανε χθές το βράδυ την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου ο Δήμος μας πενθεί. Ένα νέο παιδί μόλις 36 ετών, ο Γιώργος Σταμέλος, εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου μας, με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, μετά από πολύμηνη μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η λύπη όλων μας είναι απερίγραπτη. Και πως να μην είναι, όταν χάνεται κάποιος από την “οικογένειά” μας και μάλιστα σε εργατικό ατύχημα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν (όσο είναι εφικτό) την κατάσταση. Η Διοίκηση του Δήμου θα είναι δίπλα της.»

 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Διοίκηση Περιορισμένων Δυνατοτήτων»

Σεισμός 4,1 ρίχτερ

Ο ευρασιατικός αγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στον Αη-Νικόλα Πάχης

Aleka Stamatiadi