Πολιτική Σημαντικότερα

Γ. Βλάχος: “Με σταθερά βήματα θα ξεπεράσουμε τα δύσκολα”

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, μίλησε στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου σε συγκέντρωση πολιτών του Δήμου Ασπροπύργου.

Στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, ανέδειξε την αναγκαιότητα, οι πολίτες, εκτιμώντας τη βαρύτητα των επικείμενων εκλογών, να δώσουν θετική ψήφο στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

 

blaxos13011

 

Εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι η χώρα με σταθερά βήματα και χωρίς πειραματισμούς, θα μπορέσει σύντομα να ξεπεράσει τη σημερινή δύσκολη κατάσταση και θα αρχίσει να αποδίδει το μεταρρυθμιστικό έργο της Νέας Δημοκρατίας, ενισχύοντας την ήδη διαφαινόμενη αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας.

Για το λόγο αυτό, οι πολίτες, πρέπει να στηρίξουν μια Κυβέρνηση, η οποία έχοντας νωπή λαϊκή εντολή και πολιτική βούληση, θα βγάλει σύντομα τη χώρα από τη κρίση και το λαό από τον φόβο και την ανασφάλεια, αποδοκιμάζοντας με τον τρόπο αυτό εκείνους που «παίζουν» με τα κεκτημένα δικαιώματα της Ελλάδας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντιπυρική πρόληψη στην Κινέτα: Αυτοψία από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γ. Αμυρά

Απολογισμός στην Αντιπεριφέρεια Αττικής: Αισιοδοξία παρά τις δυσκολίες

Αφιέρωμα στον Τσιτσάνη απόψε στο “Θέογνι”

Aleka Stamatiadi