Θέσεις

Φάνης Κορώσης: Με την «Ένωση Πολιτών» για ένα σταθερό μέλλον

 

Πολλοί ρωτούν και σχολιάζουν γιατί νέοι άνθρωποι συντάσσονται στον συνδυασμό της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων.

Προσωπικά, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μεγάρων με την «Ένωση Πολιτών» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη, γιατί πιστεύω ότι έχει εργαστεί και υπηρετήσει την πόλη μας με σταθερότητα, με εντιμότητα, με συνέπεια.

Έχω δει αποδεδειγμένα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νεολαίας, να βοηθά και να συμβάλλει στον αθλητισμό, που αποτελούν κρίσιμους τομείς για την ευημερία μιας περιοχής. Πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην περιοχή μας, με χρηστή διοίκηση και με σχεδιασμό νέων έργων, αλλά και να διαχειριστεί κρίσεις και έκτακτα φαινόμενα, όπως έχει κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Γρηγόρης Σταμούλης.

Δεν χρειάζονται εγγυήσεις, ούτε πειράματα. Η Διοίκηση Γρηγόρη Σταμούλη απέδειξε ότι σέβεται τις ανάγκες της κοινωνίας μας και αποτελεί εγγύηση σταθερότητας, με πείρα και γνώση διοίκησης. Για αυτό πιστεύω ότι πρέπει να την εμπιστευθούμε ξανά, για να προχωρήσουμε με σταθερότητα στο μέλλον.

Οι νέες γενιές χρειάζονται την σταθερότητα σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον, όπου οι κρίσεις πλέον γίνονται καθημερινότητα. Η γνώση, η εντιμότητα, η συνέπεια, ως χαρακτηριστικά που έχει δείξει η Διοίκηση Γρηγόρη Σταμούλη μπορούν να εξασφαλίσουν το μέλλον μας.

 

Φάνης Κορώσης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – MSc sports management

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ένωση Πολιτών» και τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγουμε Νέους Ορίζοντες με πραγματικά νέα πρόσωπα

Το αρνί της Λαμπρής

Δ. Γεωργακής: “Ο βασιλιάς είναι γυμνός”