Αθλητισμός Δημοτικό Συμβούλιο Σημαντικότερα

Ενέσεις χορηγών και δήμου δε σώζουν το μεγάλο ασθενή ΒΥΖΑ

 

[quote]5.000 ευρώ οικονομική ενίσχυση αποφάσισε ο Δήμος και τέθηκαν προτάσεις για αναπτυξιακές δράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων[/quote]

Μεταμεσονύκτια συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη το θέμα της πορείας του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του ΒΥΖΑ αντιμετωπίζει όπως είναι γνωστό μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, μέχρι σημείου επιβίωσης στην κατηγορία, ενώ έχει ήδη κάνει κάλεσμα για ενίσχυση

Αφού το θέμα είχε προτείνει να έρθει στο συμβούλιο ο επικεφαλής των «Ενεργών πολιτών» δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μιχάλαρος πρότεινε να παραχωρήσει δημοτική έκταση ο Δήμος Μεγαρέων, να τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά και να τα εκμεταλλεύεται η ομάδα.

Ακόμα, άλλη μία πρόταση που ακούστηκε στο δημοτικό συμβούλιο Μεγάρων, από τον Δημ. Παπαλευθέρη ήταν η συνεργασία δήμου και ΒΥΖΑ για την λειτουργία του γηροκομείου, συνεργασία που όπως ειπώθηκε θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές και μπορεί να αποφέρει κέρδος για την ομάδα και να «λύσει» τα χέρια στο δήμο που χρειάζεται μια συνεταιριστική επιχείρηση για τη λειτουργία του δημοτικού γηροκομείου.

Στην πρόταση αυτή θετικός δήλωσε ο Δήμαρχος Γρ. Σταμούλης.

Κάθετα αντίθετος τοποθετήθηκε ο Αντ. Χοροζάνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Delivery ναρκωτικών από 25χρονο στα Μέγαρα

Μαρίνα στην Νέα Πέραμο ετοιμάζει ιδιωτική εταιρία

Ι. Μονή Αγ. Ιωάννου Μακρυνού: Ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν στη διάσωση της Μονής

Aleka Stamatiadi