ΚοινωνίαΣημαντικότερα

Εκβιασμός επιχειρηματία στα Μέγαρα από Αστυνόμους

Τρεις αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν σε τμήμα Αλλοδαπών της Αττικής συνελήφθησαν από στελέχη της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων κατηγορούμενοι για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα “Καθημερινή” τα τρία στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας  κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στον εκβιασμό ενός επιχειρηματία, ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης στα Μέγαρα.

Οι συλληφθέντες αστυνομικοί φέρονται να ζήτησαν από τον επιχειρηματία 10.000 ευρώ προκειμένου με τη μεσολάβησή τους να μειωθεί πρόστιμο που του είχε επιβληθεί επειδή -όπως τον κατηγόρησαν- απασχολούσε στην επιχείρησή του αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά.

Ο επιχειρηματίας αφού κατήγγειλε τον εκβιασμό στις Εσωτερικές Υποθέσεις έδωσε 3.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον έναν από τους αστυνομικούς.

Η δοσοληψία έγινε υπό την επιτήρηση των «Αδιάφθορων» που προχώρησαν στη σύλληψη του αξιωματικού, ο οποίος τυγχάνει διοικητής του τμήματος Αλλοδαπών.

Ρόλος συνεργών αποδίδεται στους άλλους δύο συναδέλφους του, που υπηρετούν στο ίδιο τμήμα. Και οι τρεις κρατούνται με εντολή εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άμεση επανεξέταση της συστέγασης 4ου-5ου Δημοτικών Σχολείων ζητούν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Γ. Μπερδελή

Aleka Stamatiadi

Ορκωμοσία της νέας Διοίκησης την Κυριακή 31 Αυγούστου

Aleka Stamatiadi

Ένας χρόνος από το πρώτο κρούσμα