Περιφέρεια ΑττικήςΣημαντικότερα

Έκτακτο Συντονιστικό στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται για την περιοχή μας, με τις μετεωρολογικές προβλέψεις να δείχνουν επιδείνωση των φαινομένων, που έχουν ήδη πλήξει αρκετές περιοχές της Δυτικής Αττικής, όπως τα Βίλια.

Τα συνεργεία της περιφέρειας Αττικής συνέβαλαν από τις πρώτες ώρες της κακοκαιρίας στη διάνοιξη των δρόμων και παρεμβαίνουν όπου χρειάζεται για την ασφάλεια των πολιτών.

Αυτές τις ώρες συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, και έχει καλέσει αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, όπως και τους Δημάρχους της Δυτικής Αττικής, για να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα.

 

Συγκεκριμένα, στην περιοχή των Μεγάρων, αναμένεται επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι της Κυριακής, θερμοκρασίες υπό το μηδέν και χιόνι την ημέρα των Θεοφανείων.

 

Αναλυτικές μετεωρολογικές προβλέψεις εδώ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πού είναι ο γιατρός;»: Κωμωδία ανεβάζει η δημοτική θεατρική ομάδα της Νέας Περάμου

Aleka Stamatiadi

H αγορά του βιβλίου ανθίζει μέσα στην Κρίση

Πώς μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων εξετάσεων;