ΠολιτισμόςΣημαντικότερα

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων «Ο Θέογνις»

«Ώρα για εκλογές, ώρα για συμμετοχή!»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων «Ο Θέογνις» βάσει του καταστατικού διεξάγει εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή 12 Μαρτίου από τις 11 π.μ. ως τις 2 μ.μ., στον χώρο του συλλόγου, στην κεντρική πλατεία Μεγάρων.

Προσκαλούνται παλαιά και νέα μέλη να ψηφίσουν αλλά και να θέσουν υποψηφιότητα, για το νέο Δ.Σ. όπου γίνονται συζητήσεις, προτάσεις και υλοποιούνται νέες δράσεις για τον πολιτισμό και την κοινωνία της περιοχής μας. Σκοπός ένας συλλογικός φορέας πολιτισμού ανοιχτός σε όλους, να συνεχιστεί το νήμα της ιστορίας του πιο ιστορικού φορέα πολιτισμού της πόλης μας που μετρά πάνω από 70 χρόνια προσφοράς, του «Θέογνι».

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι ήδη μέλη του συλλόγου ή θα γραφτούν την ημέρα των εκλογών. Κόστος ετήσιας συνδρομής: 10€.

Δικαίωμα υποψηφιότητας, βάσει του καταστατικού, έχουν τα μέλη που έχουν γραφτεί 4 μήνες πριν την ημέρα των εκλογών ~ με απαραίτητη επίδειξη ταυτότητας. Δηλώσεις υποψηφιότητας για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα υποβάλλονται την Κυριακή 12/03 από τις 9.30 π.μ. ως τις 10.45 π.μ.

 

 

Ο “Θέογνις” πάει θέατρο!

Στην κωμωδία “Τι είδε ο Μπάτλερ”

Κυριακή 19 Μαρτίου – ώρα αναχώρησης: 5.30 μ.μ. από την κεντρική πλατεία Μεγάρων

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6979279333

Τιμή εισιτηρίου με μεταβαση: 20€

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κινητοποιήσεις απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων

Aleka Stamatiadi

Το πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών για το χειμώνα

Άμεση πάταξη της εγκληματικότητας και περισσότερες δουλειές είναι το μεγάλο μας στοίχημα

Aleka Stamatiadi