Πολιτική

Εκλογές στα κρυφά στην Τοπική του ΠΑΣΟΚ;

[quote]«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τσιφλίκι συγκεκριμένων οικογενειών»[/quote]

Επιστολή του Μανώλη Δρίτσα

 

Για μια εκλογική διαδικασία που αγνοούσαμε την διενέργειά της, επιστολή μας στέλνει ο Μανώλης Δρίτσας, πτηνοτρόφος και παλαιό μέλος του ΠΑΣΟΚ, όπου υποστηρίζει ότι έγιναν εκλογές στην τοπική του ΠΑΣΟΚ στα Μέγαρα και προωθήθηκαν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής.

«Αφορμή για να αποστείλω την επιστολή, πήρα από τα τεκταινόμενα στην τοπική του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή συνέδρων, σε «εκλογές» που έγιναν(;) πρόσφατα.

Δυστυχώς η κατάσταση με βάση την οποία μεθοδεύτηκαν από συγκεκριμένους κύκλους και οικογένειες οι εκλογές, αποδεικνύει πως όλα έγιναν κρυφά.

Οι κύριοι αυτοί, από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ως  «εκλογομάγειρες», είχαν γνώση των  εκλογών, αφού μοίραζαν υποψηφιότητες σε σπίτια και καταστήματα βάζοντας υποψηφίους όποιους αυτοί ήθελαν.

Λειτουργώντας αντιδημοκρατικά, δεν ενημέρωσαν όπως έπρεπε μέσω του Τύπου τα μέλη του κόμματος, προχωρώντας σε μια εκλογική διαδικασία «μαϊμού», επειδή αυτό βόλευε κάποιες συγκεκριμένες οικογένειες.

Κύριοι «σύνεδροι» σας καταγγέλλω δημόσια για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, προκαλώντας σας εάν έχετε την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθείτε και σας θυμίζω πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε τσιφλίκι σας ούτε και μαγαζάκι σας.

Το συνέδριο στο οποίο θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι παιδικός σταθμός, για να στέλνετε εσείς αντιπροσώπους της πόλης μας μικρά παιδιά αλλά και μέλη συγκεκριμένων οικογενειών.

Αγαπητοί συμπολίτες, μέλη του ΠΑΣΟΚ για το οποίο έχουμε πονέσει και αγωνιστεί, προκαλούμαι βλέποντας σήμερα να το παίζουν σε δυο ταμπλό και να θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα Μέγαρα, πρόσωπα που πριν λίγους μήνες βρέθηκαν απέναντι στα δημοτικά.

Τους διαμηνύω λοιπόν δημόσια πως ως παλιό μέλος, δεν τους δίνω το δικαίωμα και επιμένω πως πρέπει να παραιτηθούν.

Το μήνυμα μου είναι ξεκάθαρο. Μην διανοηθείτε κύριοι «σύνεδροι» να δικαιολογηθείτε στους συντρόφους σας που «δεν σας ψήφισαν, αλλά ψηφιστήκατε μόνοι σας», λέγοντας πως όσα καταγγέλλω δημόσια τα λέω λόγω της ηλικίας μου, αφού στην κοινή λογική δεν μετράει η ηλικία.

 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

 

Μανώλης Δρίτσας»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΚΕ: Οι ανάγκες του λαού και η ζωή του δεν χωράνε στα όρια του σημερινού καπιταλιστικού συστήματος

“Ο Δήμος ήξερε για τον ΧΥΤΥ” λέει ο ΕΔΣΝΑ

Aleka Stamatiadi

«Πρώτη φορά στα μουλωχτά» από τη Διοίκηση του Δήμου