Αθλητισμός

Εκδήλωση Ρυμικής από τον Ο.Φ.Α.Φ.Α.

 

 

Για μία ακόμη φορά ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων πραγματοποίησε μια καταπληκτική εκδήλωση ρυθμικής γυμναστικής, η οποία έγινε στο νέο κλειστό γυμναστήριο Μεγάρων την τρίτη 27 Ιουνίου 2017.

 

ofafa_060717_02

 

ofafa_060717_03 ofafa_060717_04

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο οι αθλήτριες του συλλόγου παρουσίασαν ομαδικά και ατομικά προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής τα οποία  επιμελήθηκε η προπονήτρια του συλλόγου Ειρήνη Σιδηροπούλου και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές. Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητριών του συλλόγου, όπως και το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν όλες οι αθλήτριες έδειξαν την σωστή και συγκροτημένη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με βραβεύσεις αθλητριών για τις επιτυχίες που πέτυχαν την αθλητική περίοδο 2016-2017 τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Ο πρόεδρος του συλλόγου Κλεάνθης Βαρελάς συνεχάρη τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους , για την μεγάλη τους προσπάθεια και για το ήθος που επέδειξαν.

Η καλοκαιρινή γιορτή ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου όπως κάθε χρονιά έκλεισε με δύο υπέροχα προγράμματα τα οποία είχε επιμεληθεί η αείμνηστη προπονήτρια του συλλόγου Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτη προπόνηση για την νεμ

ΝΕΜ: Σταμάτησε το σερί

Τελικός κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ