Κοινωνία

Εκδήλωση για τα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” από τους φίλους του κλασικού αυτοκινήτου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

 

Μία όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε από τους φίλους του κλασικού αυτοκινήτου «Σύντροχοι», στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων με σκοπό την ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού της Κιβωτού του Κόσμου. Οι φίλοι του κλασικού-ιστορικού αυτοκινήτου «Σύντροχοι», την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, βρέθηκαν στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων με τα κλασικά τους οχήματα για να στηρίξουν τον εθελοντικό οργανισμό της Κιβωτού του Κόσμου και να προσφέρουν στιγμές χαράς στα παιδιά του οργανισμού. Η συγκεκριμένη εκδήλωση πήρε “σάρκα και οστά” από μία παρέα, η οποία αγαπά το κλασικό αυτοκίνητο αλλά θέλει ταυτόχρονα να επιτελέσει και κοινωνικό έργο, δείχνοντας ταυτόχρονα πως όλα μπορούν να συνδυαστούν αν υπάρχει θέληση.

Για να υλοποιηθεί η εν λόγω εκδήλωση χρειάστηκε η συμβολή του Πάτερ Αντώνιου, ο οποίος βρίσκεται στη Κιβωτό του Κόσμου και στηρίζει με κάθε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια όσα παιδιά έχουν ανάγκη. Με την καλύτερη διάθεση από όλους τους παρευρισκόμενους ξεκίνησε η υποδοχή των παιδιών του οργανισμού. Με το χαμόγελο στα χείλη, τα παιδιά από την πρώτη στιγμή ανυπομονούσαν να βρεθούν στη θέση του συνοδηγού και να απολαύσουν τη σύντομη διαδρομή τους με τα κλασικά αυτοκίνητα.

Οι όμορφες εικόνες των παιδιών να επεξεργάζονται τα αυτοκίνητα αλλά και να αδημονούν για να έρθει η σειρά τους για την βόλτα, έδειξε το πόσο όμορφα ένιωθαν μέσα και έξω από τα όμορφα κλασικά οχήματα. Λίγο πριν την λήξη της εκδήλωσης μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Εκτός από τα κλασικά αυτοκίνητα, στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων υπήρχαν και αγωνιστικά οχήματα τα οποία βρέθηκαν ώστε να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλαγές στα δρομολόγια των ΚΤΕΛ

ΕΦΚΑ: Μόνο διαδικτυακά έως 20/3 οκτώ Υπηρεσίες-συναλλαγές

Ανοιχτές αίθουσες για την κακοκαιρία σε Μέγαρα, Ν. Πέραμο, Κινέτα