Κοινωνία

Εγκαίνια στη Σχολική Βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων

Εκδήλωση για τα εγκαίνια της νέας σχολικής βιβλιοθήκης που δημιουργήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων πήρε την πρωτοβουλία και δημιούργησε σχολική βιβλιοθήκη για όλους τους μαθητές, προωθώντας τη φιλαναγνωσία σε εποχές όπου τα παιδιά στρέφονται κυρίως στα ψηφιακά μέσα και σε άλλες δραστηριότητες.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν ομιλίες από την ψυχολόγο Μάρω Οικονόμου και τη συγγραφέα Αργυρώ Μουντάκη, αλλά και μουσικό πρόγραμμα από την παιδική χορωδία της Music Art School, με τον Σπύρο Παπανικόλα και τη Ρένα Χατζοπούλου.

“Το όραμα για έναν χώρο γνώσης και δημιουργίας έγινε πραγματικότητα! αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν, με οποιονδήποτε τρόπο, στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου. Η γενναιοδωρία και η αφοσίωση σας ενισχύουν την εκπαιδευτική εμπειρία των παιδιών μας και προάγουν την αγάπη για το διάβασμα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον Δήμαρχο Μεγάρων και τους Δημοτικούς  Συμβούλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και στην ψυχολόγο κα  ΜΑΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  και τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κα  Αργυρώ Μουντάκη  που πλαισίωσαν με την επιστημονική τους γνώση την εκδήλωση. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την παιδική χορωδία Gruppetto του  Spiros Papanikolas  που με τις μελωδίες της έκανε την ημέρα αυτή ακόμη πιο ξεχωριστή.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους δασκάλους και τη διεύθυνση του σχολείου για τη συνεργασία και την αδιάλειπτη υποστήριξή τους. Μαζί δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.”

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέσσερις μέρες προθεσμία για ΕΝΦΙΑ, τέλη και φόρο εισοδήματος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διέλευσης βυτίων LNG από το Πέραμα Μεγάρων

Σκουπίδια στην παραλία Βαρέας