Εργασία & Επιχειρηματικότητα

Δωρεάν Σεμινάριο επιχειρηματικής ενδυνάμωσης από ΒΕΠ-MeXOXO

 

 

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά και η MeXOXO διοργανώνουν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 από τις 11.00 έως 17.30, το πρώτο σεμινάριο ενδυνάμωσης γυναικείας επιχειρηματικότητας. Η Ομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με την MeXOXO και με την υποστήριξη του Ιδρύματος της Coca-Cola διοργανώνουν Counting Stars Educational Party με πρωταγωνίστριες τις γυναίκες επιχειρηματίες – μέλη του επιμελητηρίου.

Το μοναδικό  Breakyourceiling course από την Ελπίδα Κόκκοτα (Elpida), CEO & Founder της MeXOXO, έρχεται στο Simeion, και πρόκειται για ένα work shop  το οποίο θα αποτελείται από κορυφαίους εκπροσώπους κάθε χώρου οι οποίοι θα μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη αλλά και τις γνώσεις  που αφορούν  το επάγγελμά τους μέσα από μια άκρως στοχευμένη διάλεξη.

Ο Πέτρος Σελήνης θα μας μιλήσει πώς να επιτύχουμε στα  πρώτα μας.  βήματα για μια start- up επιχείρηση,  η Ιωάννα Φωτοπούλου θα μας μάθει πώς να δημιουργούμε επιχειρήσεις που αντέχουν στον χρόνο και να εξελίσσονται, ο Γιώργος Ξανθάκης θα μας διδάξει τον κόσμο του digital marketing, ο διάσημος δημιουργός κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος και η στυλίστρια Ραμόνα Βλαντή θα μας μάθουν να ακολουθούμε το dress for success ενώ το workshop θα κλείσει με τραγούδια από τον Αντώνη Σκαρπέτα.

Το πολυδιάστατο workshop θα πραγματοποιηθεί στο Σημείον  Piree (Γραβίας 37,) στον Πειραιά.

Kάντε δωρεάν εγγραφή για να το παρακολουθήσετε: 2104121298

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μια γιορτή για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, μην τη χάσετε!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βήματα για τη Βιωσιμότητα του Περιφερειακού και Τοπικού Τύπου

4η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Aleka Stamatiadi

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά συνεδριάζει στα Μέγαρα