Κοινωνία Σημαντικότερα

Δωρεάν rapid tests στο Δημαρχείο Μεγάρων: Ξεκίνησε η διενέργεια από κλιμάκια Περιφέρειας-Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Ξεκίνησε η διενέργεια Δωρεάν rapid tests στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Τα τεστ θα διενεργούνται στο Δημαρχείο Μεγάρων ως τις 2 μ.μ.

Οι συμπολίτες που θέλουν να κάνουν δωρεάν rapid tests χρειάζεται να έχουν μόνον την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ. Δεν απαιτείται ραντεβού.

Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών καταχωρούνται στη βάση δεδομένων του ΕΟΔΥ και οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του.

H δράση πραγματοποιείται από κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με συντονισμό του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Θα ακολουθήσουν αντίστοιχα, δράσεις ελέγχου στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας και στον Δήμο Φυλής.

Συντονιστής της Δράσης είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, ενώ τους ελέγχους επιβλέπει ο κ. Γιώργος Στεφανάκος Συντονιστής του Επιχειρησιακού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος σχετικά ανέφερε: «Η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για εμάς στην Περιφέρεια Αττικής. Ευχαριστώ τους Δήμους για την παραχώρηση των χώρων για να διεξαχθούν μαζικοί έλεγχοι από τα κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε συμπολίτες μας, σε μια κρίσιμη φάση μεγάλης διασποράς της πανδημίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα οι προσφορές για το καλώδιο

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Δ. Οικονόμου στην Κινέτα

Aleka Stamatiadi

Ο ρόλος της διατροφής στην ταχύτερη ανάρρωση από τον κορωνοϊό

Aleka Stamatiadi