Κοινωνία Σημαντικότερα

Δωρεάν rapid tests σε επιχειρήσεις από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, την Περιφέρεια και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ξεκινάει από σήμερα πρόγραμμα διεξαγωγής Rapid test σε όλες τις επιχειρήσεις του νομού Αττικής, σε κάθε δήμο, τόσο των ιδίων (επιχειρηματιών – ελεύθερων επαγγελματιών) όλων των κλάδων, καθώς και των εργαζομένων τους και των μελών των οικογενειών τους.

Η διαδικασία είναι απλή, καθένας από τους παραπάνω που αναφέρουμε, που θέλει να κάνει rapid test μπαίνει στη σελίδα του www.eea.gr όπου υπάρχει ειδική πλατφόρμα στην οποία σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις ένα από τα τέσσερα σημεία της Αττικής, όπου θα υπάρχουν οι κινητές μονάδες στις οποίες θα παρευρίσκονται Ιατροί, Νοσηλευτές και Ψυχολόγοι του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο της επιδημιολογικής έρευνας, ενώ τις γραμματείες στα τέσσερα σημεία της Αττικής θα ενισχύσουν και εργαζόμενοι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση, που κάποιος βρεθεί θετικός στο rapid test γίνεται αμέσως και το μοριακό, για την επιβεβαίωση.

 

Η ενημέρωση όλων των επιχειρήσεων της περιοχής  θα συμβάλει σημαντικά τόσο στη μείωση των κρουσμάτων, όσο και στο να παραμείνει ανοιχτή η αγορά, που αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο όλης αυτή της ενέργειας.

 

Για κάθε πληροφορία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν  στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στα κάτωθι τηλέφωνα:

Γιώργος Χιονίδης: 2103380242

Ηρώ Γαλάτη: 2103380206

Ειρήνη Ντελή: 2103380203

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιμοδοσία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων & Σαλαμίνος

Συνάντηση Γ. Κώτσηρα-Κλ. Βαρελά

Σύσκεψη για την ασφάλεια στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων