Κοινωνία Σημαντικότερα

Δωρεάν διάθεση υλικού για τις ζημιές στα χωράφια από τις πλημμύρες

 

 

Δυνατότητα να χορηγηθεί δωρεάν σε όσους χρειάζονται εδαφοβελτιωτικό υλικό για την αποκατάσταση ζημιών σε χωράφια από τις πλημμύρες προσφορά της “Mega eco” στον Δήμο

Στη σχετικά ανακοίνωση του Δήμου Μεγαρέων περιγράφεται ότι “Η θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2017, με τα 24 θύματα, που έπληξε τη Δυτική Αττική  και κυρίως την Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο άφησε πίσω της έντονα τα σημάδια της καταστροφής.. Οι ζημιές σε επιχειρήσεις και κατοικίες υπήρξαν πολλές και μεγάλες όπως μεγάλη ήταν η ζημία που προξενήθηκε στο λιμάνι της Νέας Περάμου που άλλαξε σχεδόν η εικόνα του θαλάσσιου μετώπου από τα φερτά υλικά. Σε κάποιες περιοχές των Μεγάρων η μανία των υδάτων προξένησε μεγάλες ζημίες και σε χωράφια, που δίνουν την εικόνα ερημοποίησης. Έγιναν και γίνονται εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από το Δήμο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και ενότητα Δυτικής Αττικής καθώς και την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη σε συνεννόηση και συνεργασία  με την “MEGAECOκαι προσωπικά με τον κ. Νίκο Παντελιάδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, εξασφαλίστηκε η δυνατότητα να χορηγηθεί δωρεάν σε όσους χρειάζονται, υλικό εδαφοβελτιωτικό για την αποκατάσταση ζημιών σε χωράφια από τις πλημμύρες.

 

Όποιος  ενδιαφέρεται, μπορεί να απευθύνεται στο Δήμο Μεγαρέων (Γραφείο Δημάρχου Τηλ. 22960 81841) για συνεννόηση,  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να του χορηγηθεί δωρεάν, η αναγκαία ποσότητα του συγκεκριμένου υλικού, (εδαφοβελτιωτικό) προκειμένου να αποκαταστήσει τις ζημιές στο κτήμα του.”

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παράταση στο Κτηματολόγιο μέχρι τις 10 Ιουνίου

Άγ. Μακρυγιάννης-Χρ. Γκίνης: Επαφές με Γ. Κώτσηρα-Λ. Κοσμόπουλο

Μια  πιο “πράσινη” Ελλάδα με πόρους της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ

Aleka Stamatiadi