ΚοινωνίαΣημαντικότερα

Δολιοφθορές σε Παιδικές Χαρές του Δήμου Μεγαρέων

[quote]Έκκληση του Δήμου στους πολίτες[/quote]

 

«Με τον πιο ακατανόητο τρόπο, άγνωστος ή άγνωστοι, έδειξαν για ακόμη μία φορά την περιφρόνησή τους προς όλους τους δημότες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, τους γονείς, αλλά και στα μικρά παιδιά, καταστρέφοντας πολυόργανα σε Παιδικές Χαρές του Δήμου Μεγαρέων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διοίκησης.

«Θλίψη και οργή προκαλεί αυτός ο βανδαλισμός στις Παιδικές Χαρές από ασυνείδητους, που αγνόησαν επιδεικτικά τον σκοπό ύπαρξης των συγκεκριμένων χώρων, που είναι η άθληση, η ψυχαγωγία, το παιχνίδι και η κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών όλων των μικρών παιδιών.

Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα, τα οποία δυστυχώς κρίνονται ως συγκεκριμένο σχέδιο δολιοφθοράς των Παιδικών Χαρών,  που αποτελούν δημόσια περιουσία όλων μας, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, απευθύνει έκκληση προς όλους τονίζοντας ότι, « οφείλουμε όλοι μαζί κι ο καθένας ξεχωριστά να γίνουμε φύλακες της περιουσίας, που ανήκει στους δημότες και δη στα μικρά παιδιά, τόσο για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των παιδιών μας, όσο και για την πραγματική οικονομική ζημία, που ο Δήμος και η κοινωνία καλείται να αποκαταστήσει κάθε φορά.

Καλούνται γονείς και περίοικοι να συμβάλλουν στην προστασία της δημόσιας περιουσίας από τους βανδαλισμούς και τις δολιοφθορές, έχοντας στο νου τους και ειδοποιώντας άμεσα το Δήμο και την Αστυνομία μόλις εντοπίσουν την οποιαδήποτε ζημιά.

Η διαμόρφωση των Παιδικών Χαρών και η τοποθέτηση των παιχνιδιών και των οργάνων έχουν στοιχίσει χιλιάδες ευρώ από τις τσέπες των φορολογουμένων και φυσικά ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία, υποδηλώνει σεβασμό σε μας τους ίδιους.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μουσική Βραδιά στα Πευκάκια με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Δημοτικά τέλη για το 2018 αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων

“Γενναία πρόταση συμπόρευσης”: Αποκλειστική συνέντευξη του Κλεάνθη Βαρελά στην Ε που κυκλοφορεί

Aleka Stamatiadi