Πολιτική

Δημήτρης Μάντζος, βουλευτής επικρατείας ΠΑΣΟΚ: «Τα Μέγαρα πρέπει να γίνουν πόλος ισόρροπης ανάπτυξης»

Περιοδεία στα Μέγαρα και συνάντηση με τον Δήμαρχο Π. Μαργέτη και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκαν με το δήμαρχο Παναγιώτη Μαργέτη

Το δήμαρχο Μεγαρέων Παναγιώτη Μαργέτη επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουνίου ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος.

Ο κ. Μάντζος που συνοδεύονταν από τους πολιτευτές Αντώνη Υψηλάντη, Μαργαρίτα Ακαμιωτάκη, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Δημήτρη Παπαγιάνναρο και τον αναπληρωτή γραμματέα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Μεγάρων – Νέας Περάμου Γιάννη Μιχάλαρο, συζήτησε με τον δήμαρχο προβλήματα που απασχολούν τη διοίκηση του δήμου Μεγαρέων.

Στο επίκεντρο τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια, την υγεία, την πολιτική προστασία, τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, τα έργα που αφορούν τις σχολικές υποδομές και άλλα.

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκε και το θέμα που αφορούσε την υπόθεση του Πρωτοδικείου και της μεταφοράς του από τα Μέγαρα στην Ελευσίνα, όπου τονίστηκε πως πρόκειται για ένα ζήτημα με το οποίο κορυφώθηκε η απογύμνωση του δήμου από υπηρεσίες. Ο Δημήτρης Μάντζος αφού τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε το νομοσχέδιο για την δικαστική μεταρρύθμιση αναφέρθηκε στο πρόβλημα που απασχόλησε το δήμο Μεγαρέων επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να εμπαίζει τους πολίτες υποστηρίζοντας ότι επιβάλλεται να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη για όλους τους δήμους στη Δυτική Αττική.

Όσον αφορά το δήμο Μεγάρων, ο κ. Μάντζος ανέφερε: «Τα Μέγαρα πρέπει να γίνουν πυλώνας και πόλος ισόρροπης ανάπτυξης».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατέγραψε όλα τα προβλήματα που τέθηκαν από το δήμαρχο και δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει σε κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις αναζητώντας λύσεις προς όφελος του δήμου Μεγαρέων και των δημοτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ανύπαρκτη & άδικη αντιπολίτευση”: Άρθρο του συνδυασμού Γρ. Σταμούλη

Ξεκινά η συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Aleka Stamatiadi

Hot spot μεταναστών σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο

Aleka Stamatiadi