Εργασία & Επιχειρηματικότητα Κοινωνία

Διαμαρτυρία των Καταστημάτων Διασκέδασης

Κλείνουν τα μαγαζιά τη Δευτέρα

Με το σύνθημα «να σταματήσει η εχθρική στάση προς τις επιχειρήσεις» και με το πρόσφατο κλείσιμο των καφέ-μπαρ της πλατείας Λυτάρα σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης διαμαρτύρεται με κλείσιμο των μαγαζιών την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Μεγάρων στις 11 π.μ.

«Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης καλεί όλους τους αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες του χώρου της διασκέδασης και εστίασης της πόλης σε καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 δίνοντας το παράδειγμα της ένωσης και της έμπρακτης εναντίωσης σε μεροληπτικές στάσεις καθώς και της συμβολικής παρακίνησης για ένα κοινό μήνυμα συστράτευσης των επαγγελματιών με συμμετοχή και μαζική διαμαρτυρία.

Zητούμε από όλους τους συναδέλφους να τηρήσουν την απόφαση που λάβαμε εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπρέπεια μας και το μέλλον των επιχειρήσεων μας . Η εποχή απαιτεί συνεργασία και κοινές λύσεις, ας σταματήσει επιτέλους η εχθρική στάση και πολιτική προς της επιχειρήσεις».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επαφές με κρούσματα κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Aleka Stamatiadi

Διαδικτυακοί Κίνδυνοι: «Μπλε Φάλαινα», το Παιχνίδι της Αυτοκτονίας

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Καρδίτσα από την Δ. Κοινότητα Ν. Περάμου

Aleka Stamatiadi