Πολιτική Σημαντικότερα

Δεσμεύσεις για μηνύσεις Γ. Σεβαστή-Γρ. Σταμούλη

 

Γ. Σεβαστής, Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Νέας Περάμου: «Βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει τους ίδιους και τους ίδιους, μην απομακρύνετε τους νέους…»

 

Για ζητήματα της Νέας Περάμου στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων την Πέμπτη 6 Μαΐου,  μίλησε τόσο ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Γιάννης Σεβαστής όσο και ο δημ. Σύμβουλος Παν. Παρασκευάς και η δημ. Σύμβουλος Κατερίνα Μπαμπαλού.

Ο Παν. Παρασκευάς έθιξε το θέμα του κόμβου, καθαριότητας και της έλλειψης φωτισμού. Η Κατερίνα Μπαμπαλού ανέφερε ότι αναμένεται να κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ και ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες για να αποφευχθεί νέα υποβάθμιση και ταλαιπωρία των πολιτών και πρότεινε να δοθεί χώρος στην Ομάδα Εθελοντών Μεγάρων στην Νέα Πέραμο.

Τους τόνους ανέβασε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Γιάννης Σεβαστής που ανέφερα πολλά από τα προβλήματα της Νέας Περάμου:  «Γίνονται έργα στην N. Πέραμο χωρίς καμία επίβλεψη, ανέφερε χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχει στοιχειώδης φωτισμός.

Ο δήμος να προχωρήσει άμεσα σε ασφαλιστικά μέτρα για το καλώδιο αν δεν το κάνετε εσείς εγώ ως πρόεδρος τοπικού θα χρησιμοποιήσω την νομική υπηρεσία του δήμου κατά των έργων διέλευσης αγωγού υπερυψηλής τάσης.

Στο συρτάρι ο κανονισμός  καθαριότητας για την καθαριότητα και γίνονται μόνο αναρτήσεις από τον κ. Φωτίου.

115000 ευρώ από το κράτος για επενδυτικά έργα στο Δήμο Μεγαρέων, ποια θα είναι αυτά στην Νέα Πέραμο;

Δεν υπερασπίζεστε όλον τον κόσμο, είπε ο Γιάννης Σεβαστής προς τον Δήμαρχο Μεγαρέων, αλλά κομματικά πολιτικά όποιους σας ψήφισαν, τα μυαλά σας είναι φθαρμένα και λίγα για να κάνετε κάτι για την περιοχή, αφήστε τους νέους, βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει τους ίδιους και τους ίδιους. Μην απομακρύνετε τα νέα μυαλά. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να πάει καλά ο τόπος δεν με ενδιαφέρει να ξανά βγω».

Απαντώντας ο Δήμαρχος Μεγαρέων έκανε λόγο για «ηλικιακό ρατσισμό» απέναντί του, ενώ ακολούθησε αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου Κοινότητας Ν. Περάμου που κατέληξε σε δέσμευση του Δημάρχου ότι «δεσμεύομαι και ενημερώνω ότι θα καταθέσω αγωγή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Aleka Stamatiadi

Παρέμβαση των προέδρων των επιμελητηρίων στον πρωθυπουργό

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα έγγραφα για τις μετακινήσεις μετά τις 00:30