Κοινωνία Σημαντικότερα

Δεκάδες κλήσεις απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική

«Κινδύνεψαν ζωές στην Κινέτα. Προχωρήσαμε σε 27 απεγκλωβισμούς από σπίτια και αυτοκίνητα. Η μέρα θα είναι μεγάλη. Έχουμε να δώσουμε πολλές μικρές και μεγάλες μάχες» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς ενώ επανέλαβε την έκκληση προς τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τις 10 το πρωί λόγω της σφοδρότητας της κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα.

Αναφορικά με τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω συσσώρευσης υδάτων, τόνισε πως γίνεται προσπάθεια – σε πρώτη φάση – να ανοίξει το ρεύμα προς Αθήνα.

Δεκάδες κλήσεις από την Πυροσβεστική

Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική από κατοίκους που έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους, τα οποία έχουν πλημμυρίσει ή οι κάτοικοι δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγω της ορμής και του μεγάλου όγκου των υδάτων που έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε ορμητικά ποτάμια.

Υπάρχουν, επίσης, πολλά αυτοκίνητα ακινητοποιημένα στους δρόμους και τις δύο εθνικές οδούς, οι οποίες παρουσιάζουν εικόνα λίμνης εξαιτίας των συσσωρευμένων υδάτων.

Τα νερά που κατεβαίνουν από το βουνό μαζί με φερτά υλικά έχουν μετατραπεί λόγω της σφοδρής και πυκνής βροχόπτωσης σε ορμητικούς και επικίνδυνους χειμάρρους που παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κινήσεις για αλλαγές στο ΓΠΣ

Διορίστηκε γιατρός στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου

Aleka Stamatiadi