Πολιτική Σημαντικότερα

Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Αγάπης στην Νέα Πέραμο

 

Μετά το πρώτο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ και φέτος, η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου, διοργανώνει τετραήμερο εορταστικό φεστιβάλ στις  20-21-22-23 Δεκεμβρίου τα απογεύματα 17:00-21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέραμος»  με πλήθος εκδηλώσεων για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι η ΑΓΑΠΗ χτίζει γέφυρες μεταξύ των ανθρώπων…

Γέφυρες συνεργασίας, γέφυρες που ενώνουν…καρδιά με καρδιά…
Στο τετραήμερο αυτό φεστιβάλ, τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους θα γνωρίσουν μέσα από βιωματικές δραστηριότητες την ότι η αγάπη εκφράζεται κάθε στιγμή δημιουργικά, γλυκά κ με ενέργειες αγνής πρόθεσης και καλής θέλησης.
Παράλληλα με τις δραστηριότητες στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέραμος» το 4ο σύστημα Ναυτο-προσκόπων Νέας Περάμου θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο της αγάπης μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με πολλές κ διαφορετικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου.

Λουκουμάδες, ψημένα κάστανα και άλλες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις σας περιμένουν, είναι από τα λίγα πράγματα που σε γυρίζουν πίσω στην παιδική ηλικία.

 

Τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους θα γνωρίσουν μέσα από τη δράση των ΕΛΤΑ  «Γράψτε ένα γράμμα στον Αι Βασίλη» ,από χορωδίες , αφηγήσεις παραμυθιών , μουσικοθεατρικο εργαστήρι,

δράσεις με το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής «Κυκλοφορώ με ασφάλεια τις γιορτές» Θεατρική παράσταση του θεάτρου ΑΛΚΜΗΝΗ, τα διαδραστικά παιχνίδια του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων, face painting, λουκουμάδες, ψημένα κάστανα, και πολλά άλλα που ανακοινώνονται προσεχώς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΜ: Αρνητικά όλα τα covid-19 tests της Αντρικής Ομάδας

«Λαϊκή Συσπείρωση»: «Αύξηση των δημοτικών τελών με σκοπό της διάλυση των υπηρεσιών και την παραχώρηση τους στην ιδιωτική πρωτοβουλία»

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων