Πολιτική Σημαντικότερα

Χρηματοδότηση 600.000 ευρώ για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μεγαρέων

 

Για κερκίδα στο Γήπεδο ποδοσφαίρου, χώρο ρίψεων στο Δημ. Γυμναστήριο και λοιπούς βοηθητικούς χώρους

 

Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» εντάχθηκε μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Μεγαρέων, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Αντιδημάρχου Σπύρου Κορώση.

Η χρηματοδότηση που εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» είναι ύψους 600.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής Δυτ. Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, που είχε σχετικά συνάντηση με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Μεγαρέων στο Υπουργείο Εσωτερικών.

«Μια ακόμα ουσιαστική και συλλογική προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία, δήλωσε ο Ε. Λιάκος. Είμαι βέβαιος ότι τα χρήματα θα αξιοποιηθούν αποτελεσματικά, ώστε οι κάτοικοι των Μεγάρων να έχουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις που τους αξίζουν».

Συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Σ. Κορώσης «Η χρηματοδότηση αφορά την κατασκευή δυτικής κερκίδας στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του «Βύζα», τη δημιουργία χώρου ρίψεων στο δημοτικό γυμναστήριο, την κατασκευή αιθουσών πολλαπλών χρήσεων και λοιπών βοηθητικών χώρων, με πρωτοβουλία της Προέδρου του «Ηροδώρου» και του «Βύζα» Γιάννας Ρήγα, για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκινά η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Τι ανοίγει από Δευτέρα-Τι μετακινήσεις από Σάββατο

Aleka Stamatiadi

Οι βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία από τα ορυχεία