Πολιτισμός

Χαρούμενες γιορτινές στιγμές στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Εορταστική νότα δίνει στην αγορά των Μεγάρων και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στην κεντρική πλατεία, με παιχνίδια, εκδηλώσεις, σπιτάκια για δώρα…

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που διοργανώθηκε φέτος από την νέα διοίκηση του Δήμου και την ΔΗΚΕΔΗΜΕ, εγκαινιάσθηκε το Σάββατο το βράδυ, με τραγούδια από την παιδική χορωδία του Δήμου Μεγαρέων.

Μικρά και… μεγαλύτερα παιδιά επισκέφθηκαν τον Αη-Βασίλη στο σπιτάκι του, με τα ξωτικά, έπαιξαν στο τρενάκι, στο καρουζέλ, και είχαν την ευκαιρία να κάνουν αγορές στα σπιτάκια από συμπολίτες μας με είδη δώρων, χειροποίητα κοσμήματα, γλυκίσματα, κ.ά.

Στα εγκαίνια καλωσόρισε με ευχές ο Δήμαρχος Γρηγ. Σταμούλης και οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν τις επόμενες ημέρες με προγράμματα χορού από το Academy Sports Club την Κυριακή, παιχνίδι από τους προσκόπους, εργαστήρια για τα παιδιά από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, μουσικές βραδιές από τους Junk Funk, και εκδηλώσεις κάθε μέρα.

 

Στο βίντεο απόσπασμα από τα εγκαίνια, όπου τραγούδησαν τα παιδιά της παιδικής χορωδίας του Δήμου Μεγαρέων, υπό τη διεύθυνση της Μαριλίας Ηλία, με τη Ρένα Χατζοπούλου-Μάνταλου στο πιάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναίκες στη φλόγα της Επανάστασης: Αφιέρωμα του Λυκείου Ν.Περάμου

Aleka Stamatiadi

“Προευτρεπίζοντας τα Χριστούγεννα”

βίντεο: Αναβίωση του θερινού σινεμά “Κύζικος”