Αθλητισμός

Χάλκινο μετάλλιο για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

 

 

Χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα «ΑΝΝΑ»  κατέκτησε Ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων στο 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής  το οποίο διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 1κ 2 Φεβρουαρίου 2020 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός συμμετείχαν  26 σύλλογοι ,60 ομάδες ,420 αθλήτριες  από όλη την Ελλάδα και παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα του πολύ ανερχόμενου αθλήματος της αισθητικής ομαδικής γυμναστικής.

Ο όμιλος φίλων αθλητισμού και φυσικής ανάπτυξης Μεγάρων συμμετείχε στους αγώνες με ομάδα αποτελούμενη απο 6 αθλήτριες και κατάφερε με καταπληκτική εμφάνιση να κατακτήσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 12-14 ετών.

Οι αθλήτριες του συλλόγου  Αρναουτοπουλου Αναστασία, Βούλτσου Αικατερίνη ,Σκλαβούνου Λήδα,Πέγκου Αικατερίνη, Πέγκου Μαρία, Ρέστη  Αναστασία,αγωνίστηκαν με πρόγραμμα που επιμελήθηκε η προπονήτρια του συλλόγου και πρωταθλήτρια ρυθμικής αγωνιστικής γυμναστικής Μαρια Κωνσταντινου.

Η ονομασία της ομάδας  με τον τίτλο (ΑΝΝΑ) αφιερώνεται στη μνήμη της Ολυμπιονίκου  ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΛΑΤΟΥ η οποία είχε όνειρο την δημιουργία ομάδας αισθητικής ομαδικής γυμναστικής στον σύλλογο.

Οι καθημερινές προσπάθειες  των αθλητριών ,των προπονητριών και των μελών του διοικητικού συμβουλίου για την ανάπτυξη του αθλητισμού  αποφέρουν καρπούς και δίνουν ικανοποίηση και δύναμη σε όλους ώστε να συνεχισουν. Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει τις αθλήτριες και την προπονήτρια για την επιτυχία τους και εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος

Κλεάνθης Βαρελάς

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΦΑΦΑ: έναρξη τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής, Ταεκβοντο και volley

«Το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα»

ΝΕΜ: “Τελικός” Play off με Πέρα