Αθλητισμός

Back to back τελικός για την ΝΕΜ  με συνεχόμενα break έδρας στο Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ

 

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΝΕΜ 67-88

Πάει και ο ημιτελικός και με «σπασμένα φρένα» οδεύουμε προς τον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ, την Πέμπτη 11 Απριλίου, στο «Σοφία Μπεφόν» του Π.Φαλήρου με αντίπαλο τον νικητή του άλλου ημιτελικού μεταξύ ΑΣΤ. ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΟΡΦΥΡΑ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή.

Η ομάδα μας καθόλου επηρεασμένη από την κούραση, μετά το εξαντλητικό κυριακάτικο ντέρμπι των 2 παρατάσεων με το Αιγάλεω, μπήκε στο παιχνίδι με την δέουσα σοβαρότητα & το «καθάρισε» από νωρίς.

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση από τον «Μαλού», Δημήτρης Μαλούκος, με: 20π., 10ριμπ., 2κλ., 8 κερδ. φάουλ σε μόλις 20’ & παρατεταμένο φορμάρισμα για την ευχάριστη έκπληξη, τον έφηβό μας Παύλο Βούρτση, που μετά την αξιόλογη εμφάνιση του στο ντέρμπι, συνέχισε με: 14π., 6ριμπ., 2ασιστ, 1κοψ., 2 κερδ. φάουλ.
Όμως, όλα τα παιδιά έδωσαν ότι τους ζητήθηκε και σε μια τόσο πειστική εμφάνιση δεν υπάρχει κανένας υστερήσας.

 

Πάλι μεγάλο χρόνο συμμετοχής έδωσε ο coach σε Παπασπύρο & Μαργέτη δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει. Μάλιστα στο 4ο 10’, η ομάδα αγωνίστηκε σχεδόν σε όλη την διάρκειά του, με κατά τα 4/5 γηγενή 5άδα αποτελούμενη από (Σιδέρη, Μπίμπα, Βούρτση, Παπασπύρο & Μαργέτη, οι οποίοι μάλιστα είναι και κάτω των 20 ετών (μόνο ο Σιδέρης είναι 21).

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή,  24 Μαρτίου στις 17:00, στο Λέχαιο με αντίπαλο τον τοπικό Λέοντα.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΜ: Άνετη νίκη στο ντέρμπι με το Αιγάλεω

Aleka Stamatiadi

Μηνάς Παπαγιάννης: “Να φτιάξουμε σερί νικών” (Vid.)

Βύζας: Μόνο με…θαύμα