Πολιτική Σημαντικότερα

“Αποψιλώνονται τα Μέγαρα από Τροχαία και Υποθηκοφυλακείο”

[quote]Ερώτηση του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων[/quote]

 

 

Διαπιστώνουμε ότι συνεχίζεται δυστυχώς η υποβάθμιση των περιοχών της Δυτικής Αττικής με τα Μέγαρα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αποψίλωσης, αφού μετά τη Δ.Ο.Υ. και ο όμιλος ΟΤΕ (COSMOTE) διέκοψε τη λειτουργία του εμπορικού καταστήματος στην περιοχή, αποδυναμώνοντας την τοπική αγορά με την απουσία ενός, σημαντικού σε αριθμό εργαζομένων και σε δραστηριότητα, καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αλλά και με δημοσιεύματα του Τοπικού Τύπου, η Τροχαία Μεγάρων φημολογείται ότι θα απομακρυνθεί αφού θα συγχωνευθεί με την Τροχαία Ελευσίνας, ενώ το Υποθηκοφυλακείο επίκειται να κλείσει και οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από αυτό του Περιστερίου.

Δυστυχώς, οι αδυναμίες και οι ανεπάρκειες της τωρινής Κυβέρνησης επιτείνουν τα αδιέξοδα και τα προβλήματα που συσσωρεύονται στη Δυτική Αττική.

 

Κατόπιν όλων αυτών,

 

Ερωτάστε:

 

  1. Ευσταθούν οι πληροφορίες μας σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας της Τροχαίας και του Υποθηκοφυλακείου Μεγάρων;

 

  1. Σε τι ενέργειες θα προβείτε, έτσι ώστε να εμποδίσετε την απογύμνωση των Μεγάρων από τέτοιες βασικές υπηρεσίες και να μην οδηγείται η πόλη σε περιθωριοποίηση και μαρασμό;
 Ο ΕΡΩΤΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προς δύο “φάσεις” η αναθεώρηση του Καλλικράτη

Δ. Γεωργακής: “Από το visitmegara.com στο pamemegara.gr”

Aleka Stamatiadi

Γ. Κώτσηρας: Παράδοση ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε σχολεία της Δυτικής Αττικής από το Υπουργείο Παιδείας