Πολιτισμός

Απόψε θερινό σινεμά για παιδιά στο κέντρο των Μεγάρων

ΠΑΙΔΙΚΕΣ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 3η ΠΡΟΒΟΛΗ  – 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2025

Ο Δήμος Μεγαρέων και η   Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού  συνεχίζουν  τις παιδικές κινηματογραφικές προβολές τη Δευτέρα 28 Ιουλίου 2025 και ώρα  9 το βράδυ με την προβολή της ταινίας : «Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα» (TROLLS BAND TOGETHER)

Η ΤΑΙΝΙΑ:

Στην ταινία «Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα», μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Trailer ταινίας: https://youtu.be/v4jhWfX8C9E

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Δήμος Μεγαρέων και  ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού,  Κώστας Μαργέτης,  σας προσκαλούν στον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Μεγάρων, σε μια βραδιά  που θα χαρίσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Σας περιμένουμε :

📅  Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2025
🕘 21:00
📍  Πρώην Σιδηροδρομικός Σταθμός Μεγάρων (κάτω από την κεντρική πλατεία)
🌙 Υπαίθρια Προβολή

Διάρκεια : 92’ λεπτά

🎦 Κατηγορία : Κινούμενα σχέδια

🎟️  ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ για όλους!

 

 📞 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

  • Τμήμα Παιδείας – Πολιτισμού Δήμου Μεγαρέων
  • Τηλέφωνο: 22960 – 89188
  • E-mail: paidias_politismou@megara.gr

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μέσω της τέχνης δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις για να επισκεφτείς ένα άλλο μέρος»

«Ερωτορική» του Κωνσταντίνου Τσιούνη

Aleka Stamatiadi

Λέσχη Ανάγνωσης Κινέττας : Αφιέρωμα στο έπος του ‘40