Πολιτική Σημαντικότερα

Απολογισμός, πίτα και συνεδρίαση για το Τοπικό Συμβούλιο Μεγάρων

Απόψε απολογισμός για το Τοπικό Συμβούλιο Μεγάρων

 

Ο Πρόεδρος Ηλίας Μουσταϊρας και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων έχουν την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2016 & Ώρα: 20:30μμ, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων(Γ.Μαυρουκάκη&Χρ.Μωραϊτου) όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

** Θα ακολουθήσει ο απολογισμός των δράσεων του Συμβουλίου κατά το διάστημα 01-09-2014 έως 31-12-2015.

 

 

Θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων την 3η Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερησίας Δ/ξεως:

  1. Απολογισμός δράσεων Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων κατά το διάστημα 01-09-2014 έως 31-12-2015.

 

  1. Διοργάνωση ομαδικής εικαστικής έκθεσης από Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου έως Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016.

 

  1. Χορήγηση ή μη απόφασης προέγκρισης ίδρυσης Καταστήματος  κατηγορίας IΙ «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (ΑΥΓΩΝ)» ιδιοκτησίας Γεωργίου Προισκου, στην θέση «ΑΘΗΝΑΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ» ή «ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ».

 

  1. Χορήγηση ή μη απόφασης προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος ΙΙ «Αποθήκη-Συσκευασμένων Τροφίμων» ιδιοκτησίας του Ξάνθη Ευαγγέλου -Σπυρίδωνα  που βρίσκεται  επί των οδών Πτολεμαίων & Ξενοκράτους στο Ο.Τ 626 του Δήμου Μεγαρέων.

 

  1. Χορήγηση ή μη απόφασης προέγκρισης ίδρυσης Καταστήματος  κατηγορίας IV: «Καφενείο- Καφετερία» ιδιοκτησίας της Κομνηνού Μαρίας του Αναστασίου που βρίσκεται  στο 57ο χλμ Π.Ε.Ο.Α.Κ στην Κιννέτα του Δήμου Μεγαρέων

 

  1. Ανανέωση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος Κατηγορίας IV «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» ιδιοκτησίας ΓΑΛΛΟΥ  ΑΝΘΟΥΛΑΣ που βρίσκεται στην ΠΑΧΗ του Δήμου Μεγαρέων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΜ: Αρνητικά όλα τα covid-19 tests της Αντρικής Ομάδας

Το θέμα των πανελληνίων που “έπεσε” πριν από λίγο

βίντεο: Ημερίδα για τη διαχείριση πτηνοτροφικών αποβλήτων