Πολιτική

Άγγελος Μακρυγιάννης:  Έως πότε θα κοροϊδεύετε τον Μεγαρικό και Νεοπεραμιώτικο λαό

Ρουσφέτια, ψεύτικα ταξίματα και στο βάθος ένα μηδενικό.  Όλα για να βολευτούμε και η πόλη μας συνεχίζει την παρακμή.  Στο βωμό του προσωπικού οφέλους ας καεί και όλη η Μεγαρίδα.  Αυτή είναι η κατάσταση μετά την κρίση.  Μια κρίση που αντί να μας άφηνε καλύτερους και σοφότερους μας οδήγησε πολύ πίσω σε αξίες και ηθική.  Και από την άλλη πλευρά οι υποψήφιοι και μελλοντικοί εκπρόσωποι απλά εκμεταλλεύονται την κατάσταση και το πόνο των πολιτών και προσλαμβάνουν, χαρίζουν, δωρίζουν, «γκρεμάνε την μάντρα του γείτονα» και ότι άλλο απίστευτο τους έρθει στο μυαλό το τάζουν.

Φτάνει ως εδώ! Φτάνει αυτή η παρακμή στην κοινωνία μας. Φτάνει η κατρακύλα χωρίς τελειωμό.

Αλλάξτε σελίδα. Αλλάξτε το παλιό και φθαρμένο που μας κατάντησε σε αυτό το σημείο.  Ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω την πόλη μας για τις επόμενες γενιές που έρχονται. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε κάτι καλύτερο από ότι βρήκαμε και όχι χειρότερο.

Ο συνδυασμός Όμορφες Πόλεις με νέους και νέες από τα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο θα φέρει την ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή μας. Θα δώσει πραγματικές και μόνιμες θέσεις εργασίας, όχι στο στενό δημόσιο τομέα που είναι κακώς το όνειρο κάθε νέου, αλλά με την προσέλκυση κυρίως νέων ιδιωτικών επενδύσεων που μόνο οι άνθρωποι της αγοράς μπορούν να επιτύχουν.  Είναι ορατή πιστεύω σε όλες και όλους η αλλαγή που έρχεται και δεν πρέπει να μείνουμε για άλλη μία φορά εκτός «τρένου». Ενός «τρένου» που όποιος θα καταφέρει να είναι επάνω θα οδηγήσει τις πόλεις μας στην νέα εποχή.

Χωρίς δισταγμό και επιφυλάξεις πρέπει όλοι μας να δώσουμε ένα βροντερό ΟΧΙ στο παλαιό και φθαρμένο που μας εξαθλίωσε και μας έφερε ως εδώ, δίνοντας την δυνατότητα πραγματικής αλλαγής που τόσο έχουμε ανάγκη.  Ο συνδυασμός μας «Όμορφες Πόλεις» θα βάλει τις βάσεις για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας αφήνοντας για πάντα το κακό και μίζερο παρελθόν. Ένα παρελθόν που εμείς οι νεότεροι θα θελήσουμε σύντομα να ξεχάσουμε.

Αγρότες, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, νοικοκυρές, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές ελάτε να ενωθούμε και να πετάξουμε από τις πόλεις μας το χθες που μόνο υποβάθμιση και οπισθοδρόμηση μας έφερε.  Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε εκμεταλλευόμενοι τα προγράμματα και την τεχνολογία μπορούμε να κάνουμε πολύ γρήγορα βήματα εμπρός επιταχύνοντας να κρατήσουμε ζωντανές τις Όμορφες Πόλεις μας.

Σας ευχαριστώ, ο επικεφαλής του συνδυασμού,

Άγγελος Παν. Μακρυγιάννης

Οικονομολόγος – Μ.Β.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοπρατήθηκε η εκτροπή του ρέματος Μαυρατζά

Παρουσίαση συνδυασμού του Γ. Μαρινάκη

Φίλε Ιερόθεε, περισσότερα μας ενώνουν…