Κοινωνία

Ανάρτηση Τσελέντη για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου

Ανάρτηση του έκανε ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης σχετικά με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου, προκαλώντας ανησυχία:

«Όλοι γνωρίζετε τον αγώνα που κάνω 10 χρόνια τώρα για ασφαλή σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι ούτε 10 ούτε 20 είναι εκατοντάδες. Ήμαστε τυχεροί που ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει κανένα παιδάκι κατά την διάρκεια κάποιου σεισμού.

Πάρτε άλλο ένα παράδειγμα από τη Νέα Πέραμο και καμαρώστε την τοπική τους αυτοδιοίκηση. Αναρωτιέμαι στο επόμενο πανηγύρι προς άγρα ψήφων που θα οργανώσουν (οι δημοτικές εκλογές είναι προ των πυλών) πόσο θα πληρώσουν τις κυρίες τραγουδιάρες. Με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να επιδιορθώσουν αυτό το σχολείο σεισμό-παγίδα θανάτου.

Με τον κίνδυνο να τους πέσει το ταβάνι στο κεφάλι κάνουν καθημερινά μάθημα μαθητές και δάσκαλοι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου, όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους οι Ενεργοί Πολίτες Νέας Περάμου.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές ενώ και τα όσα διηγήθηκαν γονείς και μαθητές συμπληρώνουν το παζλ της ανεπίτρεπτης κατάστασης που επικρατεί στο συγκεκριμένο σχολείο με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 θετικά στον κορωνοϊό στα 292 δείγματα στην Νέα Πέραμο

Ισόβια και 13 έτη για τον δράστη δολοφονίας συμπολίτη μας

Aleka Stamatiadi

Τριπλό μέτωπο φωτιάς στη Σαλαμίνα