Κοινωνία Σημαντικότερα

Ανακύκλωσε για να δεις τον Αντετοκούμπο

 

“Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης»  για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 και τους αθλητές των Αθλητικών Ακαδημιών

 (Ανακύκλωσε τις περισσότερες συσκευασίες για να δεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο», από 10 Οκτωβρίου 2019 έως 10 Μαρτίου 2020)

 

Ο Δήμος Μεγαρέων, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών “ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ”, εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο  μπορούν όλοι οι συμπολίτες να ανακυκλώνουν άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης προκηρύσσεται ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με σημαντικά έπαθλα.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ έστειλε σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την παρακάτω επιστολή κοινοποιώντας τους όρους του διαγωνισμού:

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

στο πλαίσιο της ανάδειξης της δυναμικής της ανακύκλωσης στο Δήμο Μεγαρέων, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην πόλη και να συμμετάσχουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης, θα πραγματοποιηθεί ο “Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους αθλητές των Αθλητικών Ακαδημιών – Ανακύκλωσε τις περισσότερες συσκευασίες για να δεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο» από 10 Οκτωβρίου 2019 έως 10 Μαρτίου 2020.

Λόγω της σημαντικότητας που έχει η ανακύκλωση αλλά και η περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών, τονίζεται ότι ο “Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους αθλητές των Αθλητικών Ακαδημιών – Ανακύκλωσε τις περισσότερες συσκευασίες για να δεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο», τελεί υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ (Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών).

Από 10 Οκτωβρίου 2019 έως 10 Μαρτίου 2020, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Μεγαρέων που είναι τοποθετημένο και λειτουργεί στην:

  • Πλατεία Ολυμπιονικών (περιοχή πρώην εργοστασίου Ερκίς)

θα μπορείτε να επιστρέφετε για ανακύκλωση πλαστικές, μεταλλικές, γυάλινες συσκευασίες.

Σας γνωρίζω επίσης ότι στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης υπάρχουν σημαντικά δώρα για κάθε μαθητή και αθλητή από τα τμήματα που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες πανελλαδικά και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, αλλά και εκπλήξεις για όλους.

Tα ΔΩΡΑ – ΕΠΑΘΛΑ  που θα δοθούν ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ και ΑΘΛΗΤΕΣ των τμημάτων που θα πρωτεύσουν πανελλαδικά είναι:

  • 1ο Δώρο – Έπαθλο, για το τμήμα με την μεγαλύτερη συμμετοχή:

Ταξίδι 5 ημερών στο Milwaukee (ΗΠΑ) τον Μάρτιο 2020, για να δεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει στην Κανονική Περίοδο (Regular Season) του NBA, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

  • 2ο Δώρο – Έπαθλο, για το τμήμα με την δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή:

Μία εμφάνιση Milwaukee Bucks υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

  • 3ο Δώρο – Έπαθλο, για το τμήμα με την τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή

Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπάσκετ “Nike Zoom Freak 1“, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

Σε περίπτωση που το πρώτο (1ο) τμήμα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες συσκευασίες είναι Νηπιαγωγείο ή Δημοτικό ή τμήμα αθλητικής ακαδημίας που αποτελείται από παιδιά 5-12 ετών, τότε το 1ο Δώρο – Έπαθλο θα είναι:

Mία εμφάνιση Milwaukee Bucks υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ΚΑΙ Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπάσκετ “Nike Zoom Freak 1”, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

Σας περιμένουμε στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Μεγαρέων, από 10 Οκτωβρίου 2019 έως 10 Μαρτίου 2020, για να ανακυκλώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να μάθουμε για την ανακύκλωση, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας!»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου τα προνοιακά επιδόματα από στο Δήμο Μεγαρέων

Aleka Stamatiadi

Πρόβλημα στον έλεγχο των ζώων συντροφιάς-στα αδέσποτα

Εμβολιάστηκε ο Σωτήρης Πιλίλης

Aleka Stamatiadi