Κοινωνία

Ανακοίνωση Συσπείρωσης Συνταξιούχων Μεγάρων

                                   ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ

Συνάδελφοι συνταξιούχοι:

Στις 27/6/2021 ημέρα Κυριακή από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα ψηφίζουμε στα γραφεία του συλλόγου μας για νέο διοικητικό συμβούλιο.

 Υποχρέωση όλων όσων είμαστε μέλη είναι να δώσουμε το παρών, η ψήφος μετράει για πολλά πράγματα. Ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά. Όλες οι απόψεις που βοηθούν στην λύση των προβλημάτων μας  είναι σεβαστές, ακόμα περισσότερο όταν ανεβάζουν το συνολικό επίπεδο μας, στον πολιτισμό στην ιστορία αυτού του τόπου κτλ.Τα προβλήματα είναι πολλά, μπορούμε όμως ενωμένοι να παλέψουμε για τη λύση τους.

Οι συντάξεις μετά και τις μεγάλες περικοπές που δέχτηκαν εδώ και 12 χρόνια, σήμερα χάνουν την αξία τους σε σχέση με την επιβίωση μας. Όλα τα είδη πρώτης ανάγκης ακριβαίνουν. Μας χρωστάνε αυτά που μας έκλεψαν!

Μέσα  στην πανδημία γνωρίσαμε από πρώτο χέρι πόσο δεν μας υπολογίζουν αυτοί που έχουν την οικονομική και την κυβερνητική εξουσία. Η  δημόσια υγεία που έπρεπε να είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ γίνεται όλο και πιο ξεδιάντροπα εμπόρευμα. Μάρτυρας το Κέντρο Υγείας Μεγάρων που ακόμα υπολειτουργεί. Όμως, με τους αγώνες όλων μας, από  εκεί πού ήταν κλειστό καταφέραμε έστω να υπολειτουργεί σήμερα. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας να λειτουργεί σε καθημερινή βάση όλο το εικοσιτετράωρο, με την πρόσληψη του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού.

Είναι όμορφες και χρήσιμες οι δράσεις μας! Μπορούμε με τις εκδρομές μας και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα αλλά και να γνωρίσουμε την ιστορία της χώρας μας. Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας.

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ καλεί όλους τους εγγεγραμμένους συνταξιούχους να έρθουν να ψηφίσουν για την παραπέρα μαζικοποίηση – συσπείρωση και δράση του σωματείου μας.

 

Συνάδελφοι συνταξιούχοι: οι συνταξιούχοι στα Μέγαρα είμαστε πολλές χιλιάδες. Η  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ θα κάνει ότι είναι δυνατό να γραφτούν μαζικά οι συνταξιούχοι της πόλης στο σωματείο μας. Ψηφίζουμε:

 

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

 

 

Αγγελόπουλος Παναγιώτης του Χρήστου

 

Δουλγεράκης Γεώργιος του Νικολάου

 

Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος του Παναγιώτη

 

Μουρτζίκου (Καραγεώργου) Μαρία του Δημητρίου

 

Οικονόμου Αθανάσιος του Ευαγγέλου

 

Πάνος Χρήστος του Κων/νου

 

Τζαβάρας Αθανάσιος του Φωτίου

 

Χοροζάνης Αντώνιος του Ευστρατίου

 

Παπαθεοδώρου Λευτέρης του Θεοδώρου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσιογραφικά Βραβεία Μπότση

Τι θα γίνει με τις μέδουσες;

Ημερίδα-Πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου & του Δήμου Μεγαρέων