Πολιτική Σημαντικότερα

Ανακοινώσεις για επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων

Ανακοινώσεις για επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων έκανε ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας και ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων που υποστηρίζουν σε σχόλια ότι δεν υπάρχει δυνατότητα πλήρους 24ωρης λειτουργίας.

Ο Γιώργος Κώτσηρας ανέφερε ότι “Ενημερώθηκα μόλις ότι αύριο επανέρχεται η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων (θα ακολουθήσει και επίσημη ανακοίνωση).
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί ήταν από τα βασικά θέματα που αφορούν την κοινωνία των Μεγάρων και από την πρώτη μέρα θητείας της Κυβέρνησης έγιναν όλες τις συντονισμένες ενέργειες για να βρεθεί λύση και να αισθανθεί ο Μεγαρίτης μεγαλύτερη ασφάλεια στο ευαίσθητο κομμάτι της πρωτοβάθμιας υγείας.
Ευχαριστώ και προσωπικά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και της 2ης ΥΠΕ γιατί ανταποκρίθηκε στις ενέργειες και προτάσεις που υπέβαλα εξαρχής ώστε να λυθεί αυτό το μείζον θέμα! Μπράβο σε όσους συνέβαλαν και καλή δύναμη στο προσωπικό!
Συνεχίζουμε”.

Ο Γρηγόρης Σταμούλης σε ανάρτησή του ανέφερε: “Είμαι στην ευχάριστη να ανακοινώσω, ότι από αύριο και πάλι το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ) Μεγάρων θα λειτουργεί όλο το 24ωρο. Θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν για την επίτευξη αυτού του στόχου”.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λ. Κοσμόπουλος: “Συνεχίζουμε με συνέπεια και δυναμική”

Κλειστά από 00:00-05:00 περίπτερα, μίνι μάρκετ, κάβες σε Αττική και περιοχές με ειδικά περιοριστικά μέτρα

Aleka Stamatiadi

Τοπικό Συμβούλιο Μεγάρων στο Facebook