ΚοινωνίαΣημαντικότερα

Άκαρπες έρευνες στην περιοχή μας για τον καταζητούμενο για τη δολοφονία της συζύγου του στη Χαλκιδική

Έρευνα στην περιοχή μας, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα, διεξήγαγε η Αστυνομία, μετά την αποκάλυψη για τη συνάντηση του Αλβανού υπηκόου, ο οποίος αναζητείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και την απαγωγή του 4χρονου γιου τους, με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Ο ποινικολόγος αποκάλυψε, μετά από περίπου 10 μέρες, ότι είχε συναντηθεί με τον καταζητούμενο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα και επιβεβαιώνει η Αστυνομία, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι τρεις μέρες μετά τη δολοφονία στην Χαλκιδική, του τηλεφώνησε κάποιος, ο οποίος του είπε ότι ήταν ο Λέσι και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, υπήρξε συνάντηση στα Μέγαρα μεταξύ των δύο, στις 8 Ιανουαρίου, όπου ο δικηγόρος του είπε ότι προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του ήταν να επιστρέψει ο μικρός Φοίβος στην οικογένειά του.

Έκτοτε όμως δεν υπήρξε καμία άλλη επικοινωνία.

Ο κ. Κούγιας, όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, δεν ενημέρωσε όλες αυτές τις μέρες τις αρχές για τη συνάντηση και μόλις μετά την αποκάλυψη, σήμερα, του τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε όσα είχε πει.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή των Μεγάρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη μέρα ο 35χρονος Αλβανός και το 4χρονο αγοράκι αναζητούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ την υπόθεση χειρίζεται τακτικός ανακριτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξύλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Ολόκληρο το ΦΕΚ του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Μεγάρων

Aleka Stamatiadi

Νέο χαράτσι στα μπλοκάκια