Αθλητισμός

Α.Σ. Μεγαρικός: 5-1 τον Ίκαρο

 

Η 20η αγωνιστική βρήκε την ομάδα μας να σπάει το φράγμα των 100 γκολ και να επιστρέφει στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από μία σύντομη διακοπή μίας αγωνιστικής. Το Σάββατο 22/2/2020 στο γήπεδο της Ν. Περάμου αντιμετωπίζοντας τον Ίκαρο Ασπροπύργου, πήρε την ευρεία νίκη με πέντε γκόλ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Μάμμα, αλλά η συνέχεια επιφύλασσε εκπλήξεις και δεν ήταν ανάλογη για αυτούς. Ο Μεγαρικός έδειξε σύντομα ποιος είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, φτάνοντας στην μεγάλη διαφορά του 5-1 σπάζοντας το φράγμα των 100 γκολ. Έτσι βάζει υποθήκη να σπάσει και το ρεκόρ της κατηγορίας των 111 γκολ στην επίθεση και 26 στην άμυνα του Αστέρα Μαγούλας, σε 30 αγωνιστικές το 2016 (το φετινό πρωτάθλημα είναι 26 αγωνιστικές). Τα γκολ έβαλαν για τον Μεγαρικό οι Σάκοβ(9’) Χριστοδουλίδη(19’), Μανώλη(44’), Κουφή(80’) και Στέφα (90’). Ατυχής η στιγμή που αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα δύο παίκτες, ένας του Μεγαρικού ο Μαυρίδης με δεύτερη κίτρινη στο 67′ και από τον Ίκαρο ο Σύρος στο 69′ για εξύβριση.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: (Χατζής) Ανδρέου, Μητρόπουλος, Χριστοδουλίδης(75’ Κουτσουμπής), Μαυρίδης, Πατσιονίδης, Βασιλειάδης, Ελέζι(75’ Άλκος), Μανώλης,(83’ Στέφας) Κουφής(85’ Χιονίδης), Στεφανίδης, Σάκοβ.

ΙΚΑΡΟΣ: Κουκουναράκης, Κυριλίουκ(28’ λ.τρ. Μάρκου), Σύρος, Παπαδόπουλος, Σίνος, Μπάρλος, Ανδρεάδης, Μπετσόλι(57’ Αθανασόπουλος), Ντε Κραν (54’ Σάνδαλος), Φωτιάδης(63’ Ρούσσος), Μάμμας.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Σοφ. Σωτηρίου
υπ. γρ. τύπου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βύζας: Ήττα στην πρεμιέρα

Αγώνες Ιστιοπλοϊας κατά του βωξίτη

Aleka Stamatiadi

ΝΕΜ: Πήρε μια νίκη που την ήθελε