Αθλητισμός

Α.Ο. Μεγάρων: Ντροπή να υπόσχονται σε αθλητές που εκπροσωπούν την πόλη πανελλαδικά και να τους γυρνούν την πλάτη

Το ΔΣ του Α.Ο. ΜΕΓΑΡΩΝ τίμησε μικρούς και μεγάλους αθλητές, θέλοντας να τους στηρίξει στον καθημερινό αγώνα που δίνουν.

Η Ελένη Πόλακ και ο εθνικός προπονητής (ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ) Μανώλης Καραγιάννης έδωσαν το παρών δίνοντας χαρά στα παιδιά του συλλόγου μας να τους γνωρίσουν από κοντά.

“Τα παιδιά του Α.Ο.Μ. προπονούνται καθημερινά, δυστυχώς, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και κίνδυνο ατυχήματος είτε δικό τους είτε άλλου ασκούμενου οι οποίοι παρευρίσκονται στο χώρο του σταδίου παράνομα και σε ώρες που ο ΑΟΜ αποκλειστικά δικαιούται να χρησιμοποιεί, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Α.Ο. Μεγάρων.

Οι γονείς ενημερώθηκαν ποίοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που ο στίβος αντιμετωπίζει χρόνια. Άλλοι σύλλογοι, ποδόσφαιρο, μπάσκετ,βόλεϊ στους δημοτικούς αθλητικούς χώρους την ώρα προπόνησης, κάνεις δεν παραβαίνει και παρευρίσκεται πλην τους αθλητές και τους προπονητές τους. Είναι ντροπή να υπόσχονται σε αθλητές που εκπροσωπούν τα Μέγαρα Πανελλαδικά, στήριξη, σεβασμό, ασφάλεια και την ίδια στιγμή να τους γυρνούν την πλάτη για προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα.

Το ΔΣ, οι προπονητές, οι γονείς και αθλητές του ΑΟΜ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται παραμερίζοντας κάθε δυσκολία και εμπόδιο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2η θέση για τον ΟΦΑΦΑ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής

Τα αθλητικά νέα της εβδομάδας

Aleka Stamatiadi

Ευκλείδης-Ερμής Άνω Λιοσίων: “Λευκή” ισοπαλία με επεισόδια και αποβολές