ΠολιτισμόςΣημαντικότερα

Κινηματογραφικές προβολές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων “Ο Θέογνις”

Στον χώρο του συλλόγου «Ο Θέογνις», στην κεντρική πλατεία Μεγάρων, συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές, κάθε Δευτέρα στις 8 μ.μ.

Αυτή την εβδομάδα, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. προβάλλεται η ταινία “Κάποιος σαν τον Χόντερ” (2003-διάρκεια 84’)

Ένα ορφανό 9χρονο αγόρι που ονειροπολεί συνεχώς στο σχολείο και οι συμμαθητές του τον βρίσκουν λίγο παράξενο, δέχεται την επίσκεψη της νεκρής μητέρας του, η οποία του λέει ότι πρέπει να σώσει τον κόσμο.

Τιμήθηκε με πληθώρα βραβείων σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ στο τμήμα των παιδικών ταινιών.

Η τρυφερή αυτή ταινία βασίζεται στο πολυβραβευμένο βιβλίο του Μπιάρν Ρέουτερ και αφηγείται την ιστορία ενός 9χρονου ορφανού αγοριού που ζει με τον πατέρα του ο οποίος εργάζεται ως νυχτερινός αφισοκολλητής. Το παιδί συνέχεια ονειροπολεί και κάποια στιγμή δέχεται την επίσκεψη μιας νεράιδας, της νεκρής μητέρας του, η οποία του ζητά να σώσει τον κόσμο. Έτσι αυτός αποφασίζει να ξεκινήσει από ένα νησί της Αφρικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησε το έργο του καλωδίου υπερυψηλής τάσης

Πυρκαγιά στο Ήρεμο Κύμα

Aleka Stamatiadi

Βόμβα του ΓΠΣ: Γκρεμίζει τους συντελεστές δόμησης στα Μέγαρα