Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣΔΑ το Σάββατο 2/11/2019 ο Μεγαρικός αναμετρήθηκε με την πρωτοπόρο Δύναμη Ασπροπύργου στο δημοτικό γήπεδο της Ν. Περάμου. Από την αρχή του αγώνα ο Μεγαρικός έδειξε πως θέλει την νίκη κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι, με την Δύναμη όμως να αντιστέκεται στις επιθέσεις χωρίς να μπορεί να αντιδράσει εύκολα. Με πέντε χαμένες ευκαιρίες για γκολ, δύο τετ α τετ, ένα δοκάρι και δύο ελάχιστα δίπλα στο δοκάρι, ο Μεγαρικός μπήκε στα αποδυτήρια με πολλές φάσεις αλλά χωρίς να έχουν σημειωθεί τέρματα και από τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως… ‘’ποιος είδε τον Μεγαρικό και δεν τον φοβήθηκε’’. Στο 48’ ο Σερταρίδης άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφη ενέργεια και τέσσερα λεπτά αργότερα στο 52’ ο Στεφανίδης έκανε το 2-0. Ο Βασιλειάδης, που ήταν και ένας από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα, έκανε το 3-0 στο 58΄ και μη μπορώντας να αντιδράσει η αντίπαλη ομάδα ο Σάκοβ στο 73’ διαμόρφωσε το σκορ σε 4-0. Εννέα λεπτά αργότερα ο Στεφανίδης στο 82’ έβαλε το δεύτερο του τέρμα στον αγώνα και να κλείσει το σκορ ο Στέφας στο 89’ ολοκληρώνοντας με το σαρωτικό 6-0. Οι παίκτες του Γιώργου Χατζή αποζημίωσαν το φίλαθλο κοινό, που εμψύχωνε την ομάδα σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, με γκολ αλλά και θέαμα παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο έως το τελευταίο λεπ΄το του αγώνα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Σάκοβ, Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Δασκαλάκης, Κουτσουμπής(80’ Γεωργακής), Βασιλειάδης(86’ Παλούκα), Στεφανίδης, Στέφα, Κουφής(70’ Στύλα), Σερταρίδης(76’ Πετρόπουλος).
ΔΥΝΑΜΗ: Αϊβαλιώτης, Δαμίγος Θ. , Αντωνιάδης, Λιόσης, Λαμπρινάτος Γ., Τριανταφύλλου(80’ Μαυρίδης), Χαμπιλάι, Καβαζίδης(68’ Χουρτσιλίδης), Λαμπρινάτος Ι., Δαμίγος Ι., Ισμαΐλι.