Αθλητισμός

7ος Αγώνας Λιμένων Μεγάρων-Νέας Περάμου: Ευχαριστήριο μήνυμα Τοπικών Συμβουλίων & Δήμου Μεγαρέων

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον 7ο Αγώνα Λιμένων Μεγάρων-Νέας Περάμου . Η πρώτη χρονιά που διεξήχθη ο αγώνας  με την καινούργια διοίκηση του Παναγιώτη Μαργέτη απέδειξε την βαρύτητα που δείχνει στους αγώνες δρόμου και την ανοδική πορεία που θέλουμε να έχουν στην περιοχή μας τέτοια event.

Με την εύνοια του καιρού καθώς οι βροχές είχαν σταματήσει την προηγούμενη ημέρα και η θερμοκρασία ήταν ιδανική για τους αθλητές την  δεδομένη χρονική στιγμή του αγώνα  οι μικροί μας αθλητές ξεκίνησαν να τρέχουν στις 9πμ με συμμετοχή 88 παιδιών ηλικίας 6 χρονών έως 12 όπου είχαμε δυο νικητές καθώς τερμάτισαν μαζί . Ο αγώνας των 9χλμ και των 18χλμ ξεκίνησε μια ώρα αργότερα όπου είχαμε 211 και 126 συμμετοχές αντίστοιχα .

Οι 3 πρώτοι άνδρες νικητές των 9χλμ ήταν ο Κλαμενάκος Ηλίας όπου ήρθε πρώτος με χρόνο 32 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα δεύτερος ο Ροκοπάνος Ανδρέας με χρόνο 33:09 και τρίτος με πολύ μικρή διαφορά ο Τσιμογιάννης Βασίλης με χρόνο  33:37 .Στην κατηγορία των γυναικών πρώτη αναδείχθηκε η Μήτσου Ευαγγελία με χρόνο 38:59 δεύτερη η Ανδρικοπούλου Κωνσταντίνα με χρόνο 39:49 και τρίτη Σούμα Σπυριδούλα με χρόνο 40:34.

Στην κατηγόρια των 18χλμ στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Νικολακόπουλος Ιωάννης με χρόνο 1 ώρα 4 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Τζήκας Κώστας με χρόνο 1:04:30 και την τρίτη θέση κατέκτησε ο Καρπουζάς Βασίλης με χρόνο 1:08:41. Στις γυναίκες στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε η Αναστασοπούλου Γωγώ με χρόνο 1:26:34 ,δεύτερη τερμάτισε η Κανάκη Μαρία με χρόνο 1:27:34 και την τρίτη θέση του βάθρου κατέκτησε η Μακρή Βασιλική με χρόνο 1:28:34 .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την  Τροχαία Μεγάρων που με την συνεισφορά της καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον αγώνα παρέχοντας ασφάλεια στους αθλητές , το Λιμενικό Μεγάρων και Νέας Περάμου που μας  φιλοξένησε στα δύο αυτά γραφικά λιμάνια .

Όπως ακόμα τους Μεγαλοχορηγούς μας:  F&H υπηρεσίες στελέχωσης , ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ , COSMOTE , δesfa , SKYPLAST RECYCLING  και Cosmoγωνία   όπου με την συνεισφορά τους έκαναν τον αγώνας μας πιο πλουσιοπάροχο και πιο οργανωμένο .

Επίσημοι  Οικονομικοί Υποστηρικτές ήταν  τα καταστήματα :ΝΟΜΑ COFFEE LOUNGE , Le Mirage , Airis , ΕΡΚΙΣ ,LE ROI ,JOY ,  η εταιρεία BASF , megaeco ,global και η επιχείρηση  VIP MHA, όπως και τα super market: MY MARKET και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Τα ωραία τους προιόντα συνόδευσαν στο τέλος του αγώνα τους αθλητές μας από τις εταιρείες  MARGETIS GREEK WINES και AGRINO και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που έδωσαν μια ιδιαίτερη γεύση σε όλη αυτή την προσπάθεια μας .

Ιδιαίτερη μνεία όμως αξίζουν και οι εθελοντές μας που ήταν από της πρώτες πρωινές ώρες ώστε να βοηθήσουνε στην οργάνωση του αγώνα ,στους σταθμούς ανεφοδιασμού ,στις βραβεύσεις και  στην ασφάλεια των αθλητών μας . Είναι συγκινητικό που ήρθαν σχεδόν όλες οι εθελοντικές ομάδες του τόπους μας και αξίζουν ειδική αναφορά .

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΟΥΡΟΣ , ΣΕΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΓΑΡΩΝ, 4ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ , 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΕΔΟ, ΣΕΟ ,ΟΕΜ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΜΕΓΑΡΩΝ .

Μαζί μας είχαμε και τον ΣΎΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΜΕΓΑΡΩΝ όπου μας παρουσίασε τον πασχαλινό του μπαζαρ  και εμείς από μεριά μας για να τους ευχαριστήσουμε του προσφέραμε το ποσό που μαζεύτηκε από τον παιδικό αγώνα .

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Αναστάσιο Μήτσο για την εμπειρία και την βοήθεια που πρόσφερε στις διαδικασίες του αγώνα και φυσικά έναν από τους εμπνευστές και πρωτεργάτες σε κάθε έναν από από  αυτούς τους επτά αγώνες Αντιδήμαρχο Δημήτρη Βόρδο που και την ίδια ημέρα με την φωνή του και την συμπαρουσιάστρια Έλενα Γάντζου έδωσαν μια άλλη πνοή  στον αγώνα .

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ 8ο ΑΓΩΝΑ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ –ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΓΑΡΩΝ –ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βύζας: Φιλί της… ζωής στη Χίο

ΝΕΜ-Έσπερος: Ζωντανά ο αγώνας

Aleka Stamatiadi

3ος Βυζαντινός Αγώνας την επόμενη Κυριακή