ΑθλητισμόςΣημαντικότερα

ΝΕΜ: Restart για τους αγώνες στη Β΄ Εθνική

Με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ξαναξεκινούν τα πρωταθλήματα και της Β’ Εθνικής όπου αγωνίζεται με προοπτικές η Νεανική Εστία Μεγαρίδος.

Υπενθυμίζεται πως η επόμενη αναμέτρηση της ΝΕΜ είναι για την 12η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής στην έδρα της ομάδας, κόντρα στον ΑΟΚ Χανίων.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΟΚ (13/1) επιβεβαιώθηκε η επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης  αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται  αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προγραμμάτων των αγώνων, αλλά και των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους.

Τέλος, αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με τη μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15/2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μικρά Ασία & η καταστροφή μέσα από τη λογοτεχνία: Εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων

ΝΕΜ: Τεράστια νίκη στη Μύκονο εν μέσω Γολγοθά

Aleka Stamatiadi

Κλείνει και το ταχυδρομείο στην Νέα Πέραμο