Πολιτική

Α. Μακρυγιάννης: Πρέπει να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Μεγάρων

Στην τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Όμορφες Πόλεις” Άγγελος Μακρυγιάννης ανέφερε ότι “το ΓΠΣ μείζον θέμα για το μέλλον των πόλεών μας μας γιατί αν προσεχτούν τώρα αυτές οι λεπτομέρειες που πρέπει να γίνουν εφόσον πάρουμε το ΓΠΣ.

Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα που είναι σημαντική η υλοποίηση του σχεδίου να αποφύγουμε λάθη και παραλείψεις. Να προκαλέσετε συνάντηση άμεσα με τους επικεφαλής συνδυασμών να καταθέσουμε προτάσεις να μελετήσουμε το φάκελο να μπορέσει ο καθένας να καταθέσει θέσεις μηπως σε όλα αυτά να είναι χρήσιμα για το μέλλον της πόλη μας.

Η ένωση πολιτών στο νέο ξεκίνημα για το όραμα για όμορφες πόλεις και με τη λαικη συσπείρωση να κάνουμε το αύριο της πόλης μας πραγματικότητα” κατέληξε ο Άγγελος Μακρυγιάννης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιορισμοί και το 2016 για τους προϋπολογισμούς των δήμων

Έκτακτο ψήφισμα κατά της μετατροπής της Αγ. Σοφιάς σε τζαμί

Aleka Stamatiadi

Με τηλεδιάσκεψη για τους μη εμβολιασμένους οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων

Aleka Stamatiadi