ΚοινωνίαΣημαντικότερα

Ανακοινώσεις για χαλάρωση μέτρων σήμερα

  • Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων – Πώς θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο
  • «Όχι» στο click away από Γεωργιάδη
  • Από το Σάββατο απελευθερώνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις

     

    Ανακοινώσεις για την μερική χαλάρωση του lockdown  εντός της ημέρας αναμένονται από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 μ.μ. με την παρουσία και του υπουργού Υγείας,  Βασίλη Κικίλια.

    Οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά και τη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:30. Οι επιστήμονες συνεδριάζουν για να αναλύσουν όχι μόνο την  επιδημιολογική εικόνα της χώρας, αλλά και για να καταλήξουν στο πλαίσιο των μέτρων που βρίσκονται προς άρση από το ερχόμενο κιόλας Σαββατοκύριακο.

    Στόχος της κυβέρνησης είναι η σταδιακή χαλάρωση των μέτρων καθώς τα συνεχή lockdown έχουν φέρει κόπωση στους πολίτες, ενώ υπάρχουν και μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαραθώνιος Μεγαρίτικων Συμμετοχών

Σεμινάριο για Γονείς & Εκπαιδευτικούς με Ψυχολόγο από τον Οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μπλοκ αναβολής στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων

Aleka Stamatiadi