Κοινωνία

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids

Ενημέρωση στα σχολεία από το Τοπικό Συμβούλιο

Εκδήλωση την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο

Ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη κατά του AIDS μοίρασαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων στα Λύκεια της πόλης, την Δευτέρα το πρωί,  με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Aids.

H Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έμμυ Βογιατζή, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ηλίας Μουσταΐρας και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Στρατιώτης και Αναστασία Αντωνίου, επισκέφθηκαν σχολικές μονάδες και μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό το οποίο διετέθη από την ΜΚΟ “Θετική Φωνή”.

Η δράση αυτή έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους Εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και από τους μαθητές.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κος Ηλίας Μουσταϊρας ευχαρίστησε ιδιαίτερα  τους Διευθυντές των Λυκείων, τον κ. Παναγιώτη Δρίτσα (ΕΠΑΛ Μεγάρων), την Κα Τρύπου Παρασκευή (Γενικό Λύκειο Μεγάρων) και τον κ. Γρηγόριο Γεωργούλη (2ο Γενικό Λύκειο Μεγάρων).

Παράλληλα με τη συνεργασία Δήμου Μεγαρέων, Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων και της ΜΚΟ “Θετική Φωνή” διοργανώνεται ημερίδα με θέμα: “AIDS, εξελίξεις, πρόληψη και Θεραπεία”, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 6 μ. μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ομιλητές θα είναι ο κ. ΛΙΒΑΝΟΣ Γιάννος, πρώην Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς και νυν Διευθυντής της ΜΚΟ “Θετική Φωνή”, ένα επιπλέον μέλος της ΜΚΟ και ο συμπολίτης μας Παιδίατρος κ. ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΙΣΤΑΡΑΚΗΣ, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσκληση σε Προγράμματα ERASMUS

Aleka Stamatiadi

Ληστείες σε καταστήματα των Μεγάρων

Aleka Stamatiadi

Αγάπη και χαρά στην εκδήλωση συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων